El Barça celebra el partit 500 amb triomf sobre l'Estrella Roja

Els blaugranes encadenen set victòries

Calathes, en un moment del partit davant de l’Estrella Roja.

Calathes, en un moment del partit davant de l’Estrella Roja.EUROLEAGUE

El Barça es va imposar ahir a l’Estrella Roja (76-65) al Palau Blaugrana, en la jornada 10 de l’Eurolliga, en un duel amb dos parts diferenciades i en què va haver de patir i treballar a fons el triomf, el setè consecutiu, per celebrar el duel número 500 a l’Eurolliga.

Va brillar el Barça a la primera part, sobretot al primer quart. Va mantenir el tipus al tercer parcial. Però, davant de l’empenta visitant, va haver de saber patir per, finalment, poder oblidar el costat dolent i quedar-se amb la victòria, la setena seguida, que els manté líders de la competició.

El mal moment també li va arribar, puntual, al Barça. En el tercer quart, amb +21 per als blaugranes després d’anar a la línia Nikola Mirotic, l’Estrella Roja va encadenar tres triples consecutius per posar-se a 12 i va obligar Jasikevicius a aturar el xoc. Bronca, reajustaments i tornar al previ amb parcial de 5-0 per començar.

No sol anar-se’n del partit l’equip de Belgrad, i va insistir a tornar a atansar-se a aquesta barrera psicològica dels 10 punts, fins a enderrocar-la. Del +22 d’inicis del tercer quart, a només +7 a falta 2:34 per al final. Intent de remuntada de treure’s el barret, encara que amb un desgast físic que, juntament amb el temps, va impedir que es completés.

Hi va haver festa al Palau Blaugrana, invicte aquesta temporada i que va veure celebrar el seu equip de la millor manera possible el fet d’assolir la històrica xifra de 500 duels disputats a l’Eurolliga. Només el CSKA Moscou els va al davant. El Villeurbanne és el següent rival.