SEGRE

FUTBOL

El Lleida cau davant del Cornellà en la seua estrena en el Camp d’Esports (2-3)

Raúl González, autor dels dos gols, ha avançat els blaus, però l’equip barceloní s'ha mostrat superior i ha remuntat fins col·locar-se 1-3

El Lleida cau davant del Cornellà en la seua estrena en el Camp d'Esports (2-3)

El Lleida cau davant del Cornellà en la seua estrena en el Camp d'Esports (2-3)JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu, que tornava a jugar un partit de Lliga en el Camp d’Esports després de 258 dies, ha caigut derrotat per 2-3 davant d’un Cornellà que s'ha mostrat superior i ha remuntat el gol inicial de Raúl González. El davanter il·licità ha estat l’autor dels dos gols locals, el primer d’ells de penal superada la mitja hora de joc que feia concebre esperances als de Molo. Tanmateix, el Cornellà ha imposat el seu domini i ha remuntatel partit en la segona part. Durant uns minuts ha hagut una apagada parcial a l’estadi quan el marcador reflectia un empat (1-1).

El Cornellà ha arribat a dominar per 1-3, però Raúl González ha reduït distàncies (2-3) i el Lleida ha lluitat fins el final, encara que sense poder aconseguir almenys igualar el matx.

El partit s'ha jugat a porta tancada i un grup d’aficionats ha volgut donar suport al Lleida a l’arribada dels jugadors a l’estadi.

Els de Molo tindran l’oportunitat de rescabalar-se d’aquesta derrota aquest dimecres, una altra vegada a casa, davant del Llagostera (19.00) en el partit que va ser ajornat en el seu dia per diversos positius per Covid de l’equip gironí.

tracking