SEGRE

FUTBOL SOLIDARITAT

El Rialp recapta diners per a un jugador amb leucèmia

El club del Pallars Sobirà ha iniciat una campanya per ajudar la família de Julià Fortuny, de 18 anys || El futbolista està ingressat a l'Arnau de Vilanova

El Julià és el tercer per la dreta a la fila superior.

El Julià és el tercer per la dreta a la fila superior.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi de Rialp i el món del futbol s’estan bolcant en una iniciativa solidària impulsada pel FC Rialp, per poder ajudar un dels seus futbolistes, al qual s’ha detectat una leucèmia. El club ha iniciat una campanya per tal de recollir fons amb la qual ajudar la família de Julià Fortuny, de 18 anys, a qui fa un parell de mesos li van detectar la malaltia i que es troba ingressat a l’Arnau de Vilanova de Lleida.

“Tot el poble s’hi està bolcant”, explica Jordi Altieri, president del club, que afegeix que la situació del futbolista ha afectat tota la població. “Aquí som uns 700 veïns, entre els diferents nuclis que formen el terme municipal, i ens coneixem tots. Ha estat un cop molt dur per al club i també per a tot el municipi”, assenyala.

Jordi Altieri, president del club, explica que la gent està afectada ja que “aquí ens coneixem tots”

Altieri explica que fa un parell de mesos “no es trobava bé, es notava cansat i amb un dolor a l’espatlla. Va anar a l’hospital de Tremp i d’allà ja el van enviar cap a l’Arnau. Els jugadors van tenir la idea de crear una caixa de solidaritat per ajudar la família”, i afegeix que “la mare ha deixat de treballar per poder estar amb el seu fill”.

Altieri, que també és tinent d’alcalde a l’ajuntament de Rialp, demana ajuda “a altres clubs o a la gent en general”, per a la qual cosa s’ha obert un compte en el qual es poden fer aportacions de caràcter econòmic: ES68 2100 3977 7001 0008 7119.

El club ha volgut fer pública aquesta situació per poder arribar a més gent. “Vam començar a recaptar diners a l’ajuntament i ja tenim uns 700 euros”, detalla. “Volem fer més coses, com ara un calendari solidari, perquè els fa falta aquesta ajuda”, insisteix.

Jordi Altieri afegeix que ahir mateix va rebre una trucada del Lleida. “S’han posat a la nostra disposició per al que ens faci falta, aportant diners i per al que necessitem. Els agraïm moltíssim aquest gest”, conclou, emocionat.

El club no va voler competir aquesta temporada a causa de la Covid El FC Rialp és un dels clubs lleidatans que aquesta temporada no han volgut competir a causa de la pandèmia que ha provocat la Covid-19. “Sí, vam prendre la decisió de retirar-nos de la competició durant aquesta temporada, perquè ja ho vèiem molt negre durant l’estiu passat”, explica el president de l’entitat del Pallars Sobirà.

tracking