NATACIÓ COMPETICIÓ

Emma Carrasco i Julià sumen dos bronzes més a l'Estatal

A les proves de 400 estils i 400 lliure de l'absolut de piscina curta a Castelló

Emma Carrasco, amb la medalla de bronze que va aconseguir a la prova dels 400 estils.

La natació lleidatana va sumar ahir dos bronzes més a l’Estatal de piscina curta, que s’està disputant a Castelló gràcies al tercer lloc d’Emma Carrasco (Inef Lleida) als 400 estils i de Ferran Julià (CE Mediterrani) als 400 lliure. El nadador de Cervera ja va aconseguir un bronze divendres a la prova dels 1.500 lliure.

Carrasco va ser ahir una de les sorpreses del campionat, ja que amb només 14 anys va aconseguir pujar al tercer calaix del podi dels 400 estils al finalitzar la sèrie amb un registre de 4:44.84. Aquest temps la va situar al darrere de dos referents de la natació estatal, Catalina Corró (4:36.44) i Marina García (4:44.39). La nadadora de l’Inef també va aconseguir el sisè lloc als 100 braça, amb una marca final de 1:09.18.

Per la seua part, Julià va aconseguir la tercera posició als 400 lliure amb un temps de 3:46.44, i es va situar al darrere de Miguel Durán (3:43.07) i Sergio de Celis (3:45.86). El nadador del Mediterrani va fregar el seu segon podi de la jornada al relleu 4x100 lliure al costat dels seus companys del club barceloní, ja que van aconseguir la quarta millor marca (3:16.92). El podi el van formar els equips del Madrid, Canoe i CN Santa Olaya. Quant al relleu del CN Lleida, va ser desè en aquesta mateixa prova amb un temps de 3:26.39. Tomás Lomero, Pepe Vendrell, Bernat Lomero i Patrick Pelegrina també van participar en el 4x50 lliure i van acabar amb l’onzè millor temps (1:44.06).

A nivell individual, Bernat Lomero va guanyar l’onzena posició als 50 papallona, amb un registre de 24.37 segons, mentre que el seu germà Tomás va acabar a la 14a posició (24.63 segons). La lleidatana Paula Malagón (CN Lleida) va ser quinzena als 100 braça, amb un registre d’1:12.35. Finalment, Cristina Garcia, que nada amb el CN Terrassa, va aconseguir la dotzena posició als 200 esquena, amb una marca de 2:14.69, mentre que als 400 estils, prova en la qual Emma Carrasco va ser medalla de bronze, va acabar catorzena (5:02.40). La lleidatana va tancar la participació a la segona jornada dels campionats estatals amb el relleu 4x50 estils, en què les nadadores del CN Terrassa van aconseguir la desena posició.