SEGRE

DEPORTES

Nova entrepussada blanca

Un altre penal en contra, el quart en dos partits, dóna un punt al Vila-real || Kubo, cedit pel Madrid, hauria pogut sentenciar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid, que abans de l’aturada de les seleccions va caure golejat a Mestalla davant del València amb tres penals, va patir una altra entrepussada a l’empatar a un a l’estadi de La Ceràmica contra el Vila-real, que va igualar el marcador amb una altra pena màxima.

El quadre blanc va tenir la primera part i el groc la segona. Els de Zidane, amb absències importants per lesió i el coronavirus, van saltar amb força i als dos minuts es van posar en avantatge gràcies a un gol de Mariano, que no va estar exempt de polèmica. I és que l’assistent va aixecar i abaixar el banderí per una temptativa de Lucas Vázquez per entrar a la jugada, però finalment no va influir encara que es va atansar a Carvajal abans de la centrada del madrileny.

Però després del descans van fallar aquestes forces en un onze poc habitual. Al Madrid se li va fer llarg el duel, jugant molt al seu camp. El Vila-real va recollir els fruits de la seua pressió en una acció de Courtois, que va sortir malament i va caçar Chukwueze. La pena màxima, una altra més com en la derrota a Mestalla abans de l’aturada, va permetre l’empat de Gerard Moreno i va acabar de bolcar els locals. Amb més espais, el Madrid va patir.

El Vila-real, que estava llançat, va perdonar en dos clares ocasions per mitjà de Gerard i ja en el descompte amb Kubo, jugador cedit pel Madrid que va fregar la sentència als blancs.

Gerard Moreno celebra amb els seus companys el gol que va marcar des del punt de penal.

Gerard Moreno celebra amb els seus companys el gol que va marcar des del punt de penal.EFE

tracking