SEGRE

La lleidatana Ares Lahoz fa història al ser la primera dona a guanyar un Estatal d'autocròs

És la primera dona a proclamar-se campiona d’Espanya de la Divisió III

Ares Lahoz, amb el seu Speed Car, es va adjudicar el triomf i també el títol de campiona d'Espanya.

Ares Lahoz, amb el seu Speed Car, es va adjudicar el triomf i també el títol de campiona d'Espanya.Escuderia Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Ares Lahoz es va convertir aquest diumenge en la primera dona a conquerir el títol de campiona d’Espanya d’autocròs de la Divisió III, després d’aconseguir la victòria en l’última cita del certamen disputada ahir al Circuit de Lleida amb la participació de 61 pilots, tot plegat sota l’organització de l’Escuderia Lleida.

La pilot de Mollerussa, al volant d’un Speed Car TTR, es va sobreposar als problemes mecànics de les classificatòries de dissabte i va aconseguir la victòria a la gran final, davant de Joan Bautista i Igor Aguirrebeña. El triomf, el segon consecutiu després de l’aconseguit fa un mes a l’Estatal celebrat a la Serra de Mollerussa, va valer a Ares per ser la primera dona a conquerir un títol absolut d’Espanya en tota la història de la modalitat d’autocròs.

Lleida també va guanyar a la Divisió II de la mà de Josep Vidal, encara que el títol va recaure en Rafael Gallardo, que va haver de conformar-se amb el tercer calaix del podi, darrere de Joan Serrat (Escuderia Lleida), segon. A la Divisió I va triomfar Tomás Aranda, que va aconseguir la victòria en la prova i també el títol nacional, seguit de Jesús Santillán i Pedro Ramon Alpeñes. En la modalitat de Car Cross, Iván Piña es va alçar amb el triomf parcial i el campionat davant de Pepe Arqué i Joan Salichs, pilots de l’Escuderia Mollerussa i Lleida, respectivament. En júniors va aconseguir el títol Gil Membrado, de l’Escuderia Mollerussa, i Antonio Herrerias va fer el mateix a la de Promoció.

tracking