SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Márquez decidirà en una setmana si torna a operar-se

Si se sotmet a una tercera intervenció estaria de baixa 6 mesos més

Marc Márquez.

Marc Márquez.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez, que s’ha passat la temporada inèdit després de la fractura d’húmer que va patir en la prova inaugural a Jerez, s’ha donat un termini límit per decidir si operar-se de nou: l’1 de desembre, segons El País. Seria la tercera intervenció quirúrgica després de tornar a trencar-se la placa que li van implantar al braç dret al cap de dos setmanes de passar pel quiròfan per primera vegada.

El que inicialment anaven a ser dos o tres mesos més de baixa es va acabar convertint en un any en blanc per al campió, molts dubtes i la incertesa de quan podria tornar a pujar a la moto. La segona fractura ha afectat la recuperació del braç fins al punt que els doctors que el tracten i el mateix pilot, que ha consultat altres traumatòlegs a Àustria i els Estats Units, s’han proposat de decidir en una setmana si passa de nou pel quiròfan. Márquez tornarà a la taula d’operacions si, després del tractament actual, els especialistes observen que l’os continua sense soldar. Aquesta suposada tercera intervenció, a més, allargaria encara més els terminis per al seu retorn a les pistes. El comptador tornaria a zero i el pilot afrontaria segurament sis mesos més de baixa, segons informen fonts mèdiques.

Héctor Martín, el seu director de comunicació, va dir a AS que “Marc està mirant diferents opinions mèdiques. No es desmenteix [que vagi a operar-se] perquè és una cosa que pot succeir més endavant, però no hi ha informació ara mateix que es vagi a operar. Cal paciència”.

tracking