SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista rep avui el Barcelona a Bell-lloc disposat a plantar cara

Albert Folguera.

Albert Folguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista tanca avui la desena jornada de l’OK Lliga rebent el Barcelona a Bell-lloc (20.00), amb l’objectiu de plantar cara a l’equip més potent de la competició, que arriba segon a la taula a dos punts del líder Liceo. El Llista, que des que es va situar líder només ha sumat un punt dels sis possibles, afronta el partit des de la quarta posició. “El Barça sap que davant dels grans sempre hem competit bé i l’objectiu és seguir fent-ho”, va explicar el tècnic lleidatà, Albert Folguera.

L’entrenador no creu que els blaugranes no estiguin en un bon moment, malgrat que han empatat un partit i n’han perdut un altre, dels 9 que han jugat fins ara. “Als que diuen que no estan bé els diria que es mirin els vídeos dels seus partits. Va poder guanyar el Reus i no ho va fer per detalls. Per a mi continua sent l’equip més potent de la competició i el que juga el millor hoquei, per la qual cosa ens espera un partit molt exigent. No coincideixo amb els que diuen que no estan bé.”

Folguera, que tampoc no podrà comptar avui amb Sergi Duch, creu que els seus jugadors arriben en un bon moment, malgrat que porten dos jornades sense guanyar. “Veient els resultats de la jornada anterior, penso que el punt que vam sumar contra el Taradell és molt bo. Arribem bé a aquest partit, estem tranquils, sabent la dificultat que representa”, va afegir. El Llista ha guanyat sis dels seus nou partits i només n’ha perdut un, amb dos empats.

tracking