SEGRE

FUTBOL SEGONA PROFEMENINA

L'AEM rep avui l'Espanyol B amb l'objectiu d'establir-se a la zona alta

Les lleidatanes celebren un gol en la victòria davant del líder.

Les lleidatanes celebren un gol en la victòria davant del líder.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM rep avui al Recasens l’Espanyol B (12.00 hores), amb l’objectiu d’aconseguir la que seria la primera victòria a casa i sumar tres punts que li permetin consolidar-se a la zona alta de la classificació. Les de Roger Lamesa arriben a aquest partit després de la victòria de la setmana passada al camp del líder, el Seagull de Badalona (0-2).

Les lleidatanes encara no han aconseguit guanyar com a locals, després de firmar un empat amb el Saragossa i una derrota contra el Barça B. L’Espanyol B, per la seua part, és cuer de la classificació, encara que només ha pogut jugar tres dels sis partits, a causa de diversos casos positius de Covid-19 que va tenir a la plantilla al principi de temporada.

El filial blanc-i-blau va sumar el primer punt dimecres passat, precisament en un dels partits ajornats, a l’aconseguir un valuós empat al camp del Barça B. Per això, el tècnic de l’AEM, Roger Lamesa, va advertir de la perillositat del rival, malgrat la classificació. “L’empat d’aquesta setmana haurà estat una bona injecció de moral per a elles, que vindran amb ganes de confirmar la bona dinàmica.” Lamesa té la baixa per lesió de Celia Ruano i recupera Jani. El partit es pot seguir al programa Lleida en joc, d’Alpicat Ràdio (107.9 FM).

tracking