BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes es retroba amb el triomf al batre el Navarra gràcies a un gran segon quart

El Pardinyes es retroba amb el triomf al batre el Navarra gràcies a un gran segon quart || Les nombroses baixes no van ser aquesta vegada obstacle

Oriol Besora passa la pilota davant la pressió de tres rivals.

Oriol Besora passa la pilota davant la pressió de tres rivals.AINHOA GÓRRIZ

El Pardinyes es va retrobar ahir amb la victòria i va sumar la segona de la temporada al superar el Navarra gràcies a una gran primera meitat (74-90). El conjunt lleidatà, que ja guanyava per 16 punts al descans, no va notar aquesta vegada les nombroses baixes, que segueixen castigant l’equip de Gerard Encuentra. El tècnic no va poder comptar en aquest partit ajornat de la quarta jornada amb Rubín de Celis, Rogers, Miller, Gasque i Hatch, aquest últim al no estar inscrit encara quan estava previst disputar-se el partit.

Amb Mendiburu al quintet inicial, el Pardinyes va firmar un primer quart amb alt nivell d’encert i igualtat en el marcador, que va acabar amb el 20-20. Va ser al segon quart quan l’equip lleidatà va establir les bases de la victòria. Amb el 25-32, el tècnic local va aturar el partit, encara que Efambe es va encarregar de posar els seus amb una màxima renda d’11 punts (25-36). Els navarresos van reaccionar lleugerament, però al Pardinyes li sortia tot i va mantenir còmodes rendes, amb la qual cosa es va situar 15 punts amunt (32-47). Amb un conjunt local totalment desbordat, els lleidatans van arribar al descans 16 punts a dalt (35-51).

Al tercer quart, els locals van intentar rebaixar aquest desavantatge, tot i que mai van poder depassar la barrera dels 10 punts. De fet, en l’últim tram d’aquest parcial, l’equip d’Encuentra va tornar a assolir el seu màxim avantatge (50-66). El temps va jugar a favor del Pardinyes a l’últim quart, mentre que el Navarra intentava una vegada i una altra treballar des de la defensa. L’únic moment complicat va ser quan els locals es van situar a només 7 punts (72-79), però la resposta va ser immediata, en forma d’un triple de Mendiburu. Els lleidatans no van deixar escapar aquesta vegada l’ocasió de sumar la segona victòria de la temporada. A més, ho van fer amb Xavi Mendiburu convertit en MVP de l’equip (23 punts de valoració, 10 punts anotats, 7 rebots i 8 assistències).