Un Lleida sense sort cau davant del Barça B (2-1)

Un Lleida Esportiu sense encert de cara al gol ha perdut aquesta tarda davant del filial del Barça (2-1) en un partit en el qual ha merescut millor sort, especialment en la segona part. El partit ha començat malament per als lleidatans, ja que el Barça B ha marcat el primer gol en el minut 11, obra de Mortimer. L’equip entrenat per Molo ha intentat reaccionar i s’ha atansat als voltants de la porteria local, però sense disposar d’ocasions clares fins que en el minut 32 Álvaro González ha tingut una gran oportunitat per empatar, quan ha rebut un gran passi i ha enviat al lateral de la xarxa el seu tret des de l’interior de l’àrea. No obstant això, el filial del Barça ha tornat a imposar la seua llei en els últims minuts de la primera part obligant Pau Torres a protagonitzar dos bones intervencions, malgrat que tenia molèsties físiques. Precisament, el porter del Lleida s’ha quedat en els vestidors després del descans i ha estat substituït per Víctor Vidal. Molo ha introduït dos nous canvis en el minut 57, en el qual Marc Martínez i Araujo han rellevat Chavero i Fernando Cano. Dos minuts després, Marc Martínez ha estat a punt d’empatar amb un tret que ha sortit fregant el pal. Però ha estat el Barça el que ha posat terra pel mig gràcies a un gol de Konrad en el minut 65 que semblava sentenciar el partit. Tanmateix, el Lleida no ha abaixat els braços i s’ha llançat a l’atac. Després d’una doble ocasió en el minut 75, Abel Molinero ha marcat tres minuts després el 2-1 amb un centre-xut que ha acabat entrant a la porteria blaugrana. A partir de llavors, els de Molo han redoblat els seus atacs, però sense fortuna de cara al gol, el que els ha fet anar-se’n de buit de Barcelona.