SEGRE

DEPORTES

Manuel Jesús Casas 'Molo': “Ens han condemnat dos detalls puntuals”

El tècnic es va mostrar content amb els jugadors i va elogiar el Barcelona B

Els dos equips van fer un minut de silenci en record de Maradona.

Els dos equips van fer un minut de silenci en record de Maradona.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo, l’entrenador del Lleida, va declarar després del partit –el protocol anti-Covid va impedir utilitzar la sala de premsa del Johan Cruyff– que, “estadísticament, hem estat millors que el Barça B i hem tingut més ocasions que ells, però al final han decidit els petits detalls puntuals. Em sap greu per la derrota però marxo content perquè crec que hem jugat un molt bon partit”.

El tècnic lleidatà també va tenir paraules d’elogi per al seu rival, el filial blaugrana. “No només són un grup de grans individualitats, sinó que treballen bé col·lectivament, buscant sempre l’esquena del rival i amb jugadors, com Konrad, que acaben d’estar a la Champions o a la selecció absoluta dels Estats Units”.

Molo va afirmar que “la part negativa ha estat en aquestes badades, que ens han fet encaixar dos gols després de dos pèrdues al centre del camp. Caldrà treballar més per evitar encaixar gols com aquests”. L’entrenador es va mostrar content amb el treball ofensiu de l’equip “perquè arribem bé encara que sense materialitzar-ho” i també per poder recuperar jugadors com Marc Martínez, que va jugar mitja hora, o César Soriano, que ja es va asseure a la banqueta.

Sobre la lesió de Pau Torres va aclarir que “va notar molèsties després de colpejar la pilota en un rebuig i ja no va poder sortir a la segona part. Caldrà veure què ens diuen les proves mèdiques”.

Finalment va tornar a insistir que la categoria està molt igualada i que cal anar pas a pas per saber fins on pot arribar l’equip. “Ara cal descansar i pensar en el partit contra el Nàstic d’aquest diumenge, un rival que també ens exigirà moltíssim i que intentarem superar.”

Per la seua part, Marc Martínez, que reapareixia després de la lesió, va reconèixer que “sap greu perdre un partit com aquest perquè crec que hem estat superiors, però ens ha faltat saber materialitzar les ocasions, mentre que el Barça B ha sentenciat amb força menys. A nivell personal m’he sentit còmode al camp després de diversos partits sense jugar”. Abel Molinero, malgrat el seu bon partit, es va mostrar dolgut per la derrota: “Hem merescut més, però aquesta categoria és així. Tots els partits són molt igualats i es decideixen per petits detalls. Hem d’aixecar-nos després de la derrota i pensar ja en el pròxim partit amb el Nàstic.”

tracking