SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida jugarà tres partits en una setmana

Recuperarà el matx ajornat de la sisena jornada a Castelló el dimecres 9

Gustavo Aranzana dóna instruccions als jugadors durant el partit amb el Reial Múrcia.

Gustavo Aranzana dóna instruccions als jugadors durant el partit amb el Reial Múrcia.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida, que diumenge va complir dos setmanes sense competir, haurà d’afrontar ara tres partits en set dies, després que el duel ajornat de la sisena jornada a la pista del Castelló quedés ahir fixat per al dimecres 9 (20.45). Els d’Aranzana reprenen la competició diumenge, a les 12.30, davant del Real Canoe al Barris Nord si els tests de coronavirus dels dos equips són negatius i tres dies després tenen previst enfrontar-se al Castelló. El Força Lleida tancaria la seua intensa setmana de competició el diumenge 13, de nou al Barris Nord davant el Peñas Osca. La primera volta del grup B de la LEB Or acabarà el divendres 18 amb la visita al Girona, però no serà l’últim partit de l’any, ja que abans de tancar el 2020 els d’Aranzana visitaran l’Almansa el dimarts 22.

D’aquesta forma, el Força Lleida té previstos cinc encontres abans d’acabar l’any i després de jugar el seu últim compromís el 15 de novembre al Barris Nord contra el Reial Múrcia. El següent duel de LEB Or, a la pista del Castelló, es va ajornar després que apareguessin diversos casos positius de Covid-19 al Palma, últim rival dels valencians. Després la competició es va aturar a causa de les finestres FIBA, que aquesta temporada no han afectat la plantilla lleidatana, ja que Vecvagars es va quedar fora de la llista definitiva de la selecció de Letònia i N’Guessan no va poder assistir a la concentració dels Països Baixos per la lesió. Encara quedarà una segona aturada, ja que la fase de classificació per a l’Eurobàsquet es tancarà a mitjans de febrer, entre les jornades 16 i 17 de la LEB Or.

Aquestes dos setmanes sense competició han servit a Aranzana per seguir treballant amb l’equip després d’un inici una mica irregular, amb un balanç de dos victòries i tres derrotes, tot i que amb bones sensacions després de l’ampli triomf davant el Reial Múrcia (78-55). A més, el tècnic del Força Lleida ha tingut temps perquè l’últim fitxatge, l’irlandès Jordan Blount, s’adapti als sistemes de joc i està previst que debuti diumenge davant del Canoe. D’altra banda, el club continua negociant la sortida de Hester després que se n’anés als Estats Units.

tracking