SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Hauria estat desitjable vendre Leo a l'estiu”

Tusquets diu que no podran pagar l'equip al gener i veu factures poc clares

Leo Messi durant l’entrenament del primer equip del Barça en la Ciutat Esportiva.

Leo Messi durant l’entrenament del primer equip del Barça en la Ciutat Esportiva.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la gestora del FC Barcelona, Carles Tusquets, va assegurar ahir que ell hauria pres la decisió de deixar sortir l’estiu passat Leo Messi i vendre’l per atenuar l’“horrible” situació financera de l’entitat. “Econòmicament, jo hauria venut Messi. Hauria estat el més desitjable. Més tenint en compte els límits salarials que estableix la Lliga”, va assegurar ahir a RAC1.

“Al gener no es podran pagar les nòmines dels jugadors. No cobraran, no passa res. Els jugadors tenen dos pagaments importants al gener i al juliol. Això s’ha ajornat, com les bonificacions per guanyar títols”, va dir Tusquets, que va afegir que la junta gestora no vol pagar algunes factures. “No les firmarem perquè no les veiem clares i no volem tenir responsabilitat. No estan perfectament formulades i entenem que el preu no és de mercat”, va manifestar. A més, va dir que “hi ha una part de l’estructura del Camp Nou que està caient. En alguna porta han caigut trossos del sostre”. En relació amb el fitxatge de Neymar, Tusquets va ser clar: “Si ve gratis es podria plantejar, però si no es ven no hi ha diners. Seria inassumible, tret que el pròxim president tingui un miracle a les mans.”

Tusquets també va explicar que les eleccions a la presidència del club tindran deu seus: Camp Nou, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa, Andorra, Madrid, València, Palma i Sevilla.

“Tot club el voldria tenir. Et garanteix aspirar a guanyar-ho tot. Amb un bon equip, marca la diferència. Però també és important a nivell econòmic, per la qual cosa produeix per ser del Barça”, va manifestar. “Espero que, si té ofertes, pugui esperar a saber qui serà el nou president i la seua proposta. Tinc bona relació amb ell, hi parlo sovint. Vull que es quedi al Barça i la meua intenció és, si guanyo i tinc autoritat, fer-li una proposta seriosa que espero que avaluï i decidim què és millor per al Leo i per al Barça”, va assenyalar. “Si sóc president tornaré l’alegria al Barça i donarem el missatge al món que hem tornat. Donarem als bons jugadors la il·lusió d’imaginar-se al Barça. Però ara no vull parlar de ningú”, va afegir.

tracking