Final amarg

Una cistella de Wurtz a només 3 segons del final decanta el duel del Sedis a la pista del Saragossa || Les urgellenques, que van arribar a manar per 10 punts al tercer quart, van tenir dos possessions per guanyar al Príncipe Felipe però Etxarri no va anotar

Laura Nicholls comet falta sobre Irati Etxarri, una de les jugadores més destacades del partit.ÁREA 11

El Cadí no va aconseguir allargar la ratxa triomfal i ahir va perdre davant del Saragossa (70-69), un emocionant duel que va decidir una cistella de Wurtz a 3 segons del final. Les urgellenques van tenir encara dos possessions per emportar-se la victòria, però a la primera gairebé van perdre la pilota i a la segona Etxarri no va aconseguir tenir un tir en condicions. Al Sedis li va costar entrar i es va trobar 11 punts a baix (16-5) en un inici desencertat, amb un percentatge irrisori i un rival molt dur a la pintura. Un triple de Bahí va reactivar l’equip i Resimont va mostrar la seua excel·lent mà des de l’exterior per retallar diferències. El Saragossa va començar a patir en atac i el Cadí va tancar el primer quart amb el 21-15. Resimont va continuar amb la particular exhibició durant el segon acte, amb un triple que va obrir un parcial de 0-9 per atorgar a les lleidatanes el primer avantatge. Però les aragoneses van poder reaccionar gràcies a la qualitat individual de Gatling, Wurtz i Vanloo. La igualtat es va mantenir i Etxarri i Dornstauder es van encarregar de deixar el 34-34 abans d’arribar al descans. En l’inici del tercer quart es va mantenir el guió. Fins que Carlos Iglesias, tècnic de les locals, va decidir aturar el matx quan no s’havien complert ni tres minuts (38-38). El Cadí va fer un pas endavant, va firmar els millors minuts i un parcial de 2-12 (40-50) que va deixar el partit costa amunt per al Saragossa. Tanmateix, Gatling, Handy i Wurtz van respondre amb un 7-0 i van tornar la igualtat, que es va mantenir fins a entrar en els últims deu minuts (53-56). Les urgellenques van mantenir a ratlla el rival i els minuts van anar corrent a favor dels interessos de l’equip de Canut. A falta de 2:07, el Cadí manava per 68-69 i es va entrar en una fase de nervis. Peña va fallar la seua acció, Gatling va cometre falta en atac i les lleidatanes van perdre la pilota possessió. Ja només quedaven 24.2 segons i Iglesias va demanar temps. El Sedis va fer falta, ja que encara tenia marge, però a falta de 3.4 segons Wurtz es va inventar una cistella gairebé decisiva (70-69). Canut va aturar el partit i les instruccions eren clares. Pilota a Pujol per a l’un contra un. Tanmateix, la jugada no va sortir bé i Ana Cruz va estar a prop de recuperar la pilota. Va trepitjar la línia de banda amb 1.1 segons. Última acció, en què Peña va buscar Etxarri a la cantonada, però la jugadora lleidatana no va tenir opció de tirar en condicions.

“Hem estat competitives fins al final i així hem de continuar” Bernat Canut, tècnic del Cadí la Seu, va admetre que l’equip estava disgustat per no haver sumat la vuitena victòria de la temporada, però que “hi ha hagut moments molt bons. L’important és que hem estat competitives fins al final i així hem de continuar en els pròxims partits. Ha estat una llàstima perquè hem tingut tres o quatre atacs per guanyar, però només ens queda continuar treballant i pensar en el partit de dimarts”.