SEGRE

Bàsquet

El Força Lleida guanya al Palma en un debut estel·lar de Michael Carrera

El veneçolà anota 23 punts, captura 10 rebots i firma una valoració de 34 per liderar un gran triomf sobre el quadre illenc, a qui arrabassa també l’'average'

El Força Lleida guanya al Palma en un debut estel·lar de Michael Carrera

El Força Lleida guanya al Palma en un debut estel·lar de Michael CarreraPol Puertas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida ha aconseguit una victòria d’enorme prestigi en el Barris Nord (91-78) davant de l’equip més en forma actualment del grup B de la LEB Or, un Palma Mediterrània que s’ha vist superat per la intensitat i efectivitat d’un equip liderat per la seua última incorporació, un estel·lar Michael Carrera. L’ala-pivot veneçolà no ha pogut tenir un millor bateig com a jugador lleidatà. Amb 23 punts, 10 rebots i 34 de valoració ha estat determinant perquè els de Gustavo Aranzana festegessin la cinquena victòria de la temporada. A més, el triomf ha estat doble, ja que l’ICG Lleida li ha recuperat l’'average' al conjunt balear, que ha caigut per 13 punts al Barris Nord quan en la seua pista va guanyar per 11.

El quadre lleidatà tindrà poc temps per celebrar, ja que aquest dimecres torna a tenir partit, aquesta vegada davant a la pista del Girona, en partit ajornat en el seu dia per diversos positius.

tracking