SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida juga avui el seu partit ajornat a Girona davant d'un rival directe per la permanència

El Força Lleida juga avui el seu partit ajornat a Girona davant d'un rival directe per la permanència || L'equip de Gustavo Aranzana vol venjar la derrota en la final de la Lliga Catalana

El Força Lleida guanya al Palma en un debut estel·lar de Michael Carrera

El Força Lleida guanya al Palma en un debut estel·lar de Michael CarreraPol Puertas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida saldarà avui el primer dels tres partits que té pendents per culpa de la Covid-19, un duel a la pista del Girona (18.45) important en la lluita per la permanència i amb comptes pendents, ja que els lleidatans van encaixar sengles derrotes en la pretemporada davant de l’equip de Carles Marco. Primer en un amistós a Fontajau i després, la que va fer més mal, a la final de Lliga Catalana disputada a Balaguer. “És un equip que ens ha guanyat dos vegades. Ara està jugant millor gràcies a les victòries, ha millorat defensivament i és més sòlid i compacte”, va assenyalar Gustavo Aranzana, que no va amagar que l’última victòria davant del Palma “ens ha reforçat i ens ha omplert d’energia, però no ens hem de confiar”, avisa.

El tècnic val·lisoletà ja podrà comptar amb Lucas N’Enguessan, que torna després de dos mesos i mig de baixa, així com amb Jordan Blount, absent davant del Palma per unes molèsties i que aquest mes acaba el seu contracte temporal. “Lucas està a un 60 per cent de la seua capacitat, és lògic, porta molt de temps aturat i només ha fet dos entrenaments de 5 contra 5. A més està el tema mental, encara té por a l’hora de saltar i això requerirà un temps, però avui ja ens podrà donar alguns minuts de rotació”, va indicar Aranzana.

Amb el que no podrà comptar serà amb Machael Carrera, el seu millor home davant del Palma i que no estava inscrit quan el matx s’havia de disputar a començaments de desembre. “Totes les absències es noten, sigui qui sigui, però també hem jugat partits sense Michael i hem guanyat. Tampoc no pensarem ara que cada dia valorarà 34 punts i farà 23 punts”, va advertir quant al veneçolà.

Aranzana té clar que moltes de les possibilitats de victòria passen avui per guanyar la batalla del rebot. “Sabem què hem de fer i on castigar el rival, com també sabem on ens poden fer mal. Per a mi la clau estarà en el rebot, per això hem d’apretar sota els cèrcols, perquè si perdem aquesta batalla serà complicat guanyar”, va assenyalar el val·lisoletà.

Ajornat el partit del Canoe i davant del Granada, el 2 de febrer El partit que l’ICG Força Lleida havia de disputar aquest diumenge al Barris Nord davant del Canoe, corresponent a la setena jornada que va haver de posposar-se per dos positius en el cos tècnic de l’equip madrileny, ha hagut d’ajornar-se de nou per nous contagis en el Canoe, que divendres passat va rebre l’Almansa, equip en el qual també s’han detectats diversos positius. D’altra banda, l’altre duel que té pendent a la pista del Granada es disputarà el 2 de febrer a les 18.30.

tracking