SEGRE

HANDBOL COMPETICIÓ

Espanya torna a les semifinals del Mundial al tombar Noruega

Contra Dinamarca, que va patir amb Egipte

Els jugadors del combinat espanyol van celebrar al final del partit l’accés a semifinals.

Els jugadors del combinat espanyol van celebrar al final del partit l’accés a semifinals.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola d’handbol tornarà a disputar, sis anys després, les semifinals d’un Campionat del Món, després d’assegurar-se ahir la presència a la lluita per les medalles del Mundial d’Egipte a l’imposar-se per 31-26 a Noruega als quarts de final. Seran unes semifinals en les quals el conjunt espanyol, guanyador dels dos últims Europeus, s’enfrontarà demà contra Dinamarca, la vigent campiona mundial, que només va poder vèncer en la tanda de penals Egipte en un vibrant partit.

Emoció que es va encarregar d’evitar al partit entre espanyols i noruecs un sensacional Rodrigo Corrales, que va tancar el xoc amb un total de vint parades. Una extraordinària feina que va permetre al porter gallec erigir-se en el gran protagonista, malgrat que de partida totes les mirades estaven posades en el noruec Sander Sagosen, per a molts el millor jugador del món. Però el lateral del Kiel alemany, un dels botxins del Barça a la final de la passada Lliga de Campions, va haver de retirar-se lesionat.

Però amb Sagosen o sense ell a la pista, el cert és que Espanya es va mostrar superior en tot moment, amb un brillant joc tant en defensa com en atac, portant sempre el comandament del marcador amb diferències còmodes que els noruecs no van poder reduir malgrat la seua empenta en la segona meitat.

tracking