HANDBOL

Dinamarca aparta de la final Espanya, que lluitarà pel bronze

Suècia és l'altre finalista al guanyar França

Espanya no va poder amb la selecció danesa, ahir a la semifinal del Mundial d’Egipte.EFE

Espanya haurà de conformar-se amb lluitar demà per la medalla de bronze al Mundial d’Handbol d’Egipte, després de caure ahir per 33-35 contra Dinamarca en un partit de semifinals en el qual els jugadors de la selecció espanyola mai no van trobar la manera de contenir en defensa el conjunt nòrdic.

Una circumstància que no va impedir a l’equip espanyol arribar a l’últim minut amb la possibilitat de forçar la pròrroga, però el llançament del pivot Rubén Marchán, la fórmula que van trobar els de Jordi Ribera per pal·liar els seus problemes defensius, va botar fora de la línia després de tocar al travesser.

Trist final per a una selecció espanyola que ahir no va trobar la manera de contrarestar les diferents variants tàctiques que va desplegar el conjunt danès, especialment quan va apostar per atacar amb set jugadors de camp. Una fórmula que Dinamarca acostuma a utilitzar de manera habitual, però mai, com va fer ahir, des del primer segon del partit. Una aposta arriscada que li va sortir bé. Va marcar en els seus vuit primers atacs i Espanya sempre va anar a remolc al marcador.

Dinamarca jugarà la final demà contra Suècia, que va derrotar per un resultat de 26-32 França, amb la qual cosa l’equip suec torna a lluitar per un or vint anys després. Espanya, per la seua part, es jugarà la medalla de bronze amb un altre dur rival, França.