SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Juvenil A del Lleida atura l'activitat per un positiu

L'exjugador Albert Dalmau denuncia el club per suposat acomiadament improcedent

La plantilla del Lleida es va entrenar ahir, l’endemà de la gran victòria a Cornellà.

La plantilla del Lleida es va entrenar ahir, l’endemà de la gran victòria a Cornellà.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir que un integrant de la plantilla del Juvenil A, que juga a la Divisió d’Honor, ha donat positiu per Covid-19 després de sotmetre’s a un test PCR, per la qual cosa l’activitat de l’equip queda suspesa fins al dia 2 de març. Per aquesta raó, el club sol·licitarà a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) l’ajornament del partit de Lliga que havia de disputar, aquest cap de setmana vinent, contra El Olivar de Saragossa.

El club, en un comunicat, va explicar que des del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública a Lleida s’ha considerat que la resta de membres de la plantilla són contactes estrets i, seguint el protocol de Salut, el grup de convivència del Juvenil A haurà d’estar aïllat, de moment, fins al dimarts 2 de març. Ara s’efectuarà un cribratge a tots els membres de la plantilla i, a l’espera dels resultats, els entrenaments i totes les activitats programades del Juvenil A s’aturen també fins al 2 de març.

D’altra banda, als jutjats de Lleida hi va haver ahir una vista com a conseqüència d’una demanda contra el club per part de l’exjugador Albert Dalmau, que denuncia el Lleida per un suposat acomiadament improcedent. El jugador va assistir a la vista acompanyat per un advocat d’AFE (Associació de Futbolistes Espanyols), mentre que pel club van declarar el president Albert Esteve; el director esportiu Jordi Esteve i l’entrenador, Molo, entre d’altres.

Dalmau, que actualment juga amb el Peralada, a la Tercera divisió, va fitxar pel Lleida la temporada 2018-19, per dos anys, però el mes de setembre del 2019 va abandonar el Lleida i aquella temporada la va jugar al Llagostera. El judici va quedar vist per a sentència.

Pel que fa a la plantilla, ahir va fer sessió de recuperació després del partit de diumenge, en el qual es va imposar per 0-1 al camp del Cornellà. L’equip afrontarà el cap de setmana vinent un matx decisiu, ja que rep al Camp d’Esports el Barcelona B, en un duel per la tercera plaça.

El filial blaugrana és ara tercer, amb 23 punts, amb el Lleida quart amb 22. L’Andorra és segon amb 26.

tracking