SEGRE

GOLF SUCCESSOS

Woods, amb “múltiples lesions” a les cames després d'un xoc

Operat a l'estavellar-se amb el cotxe, però no perilla la seua vida

Tiger Woods.

Tiger Woods.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El golfista Tiger Woods va resultar ahir ferit de gravetat en un accident de trànsit a prop de Los Angeles, la qual cosa va provocar que entrés a quiròfan amb “múltiples lesions” a les cames, segons va informar el seu agent, Mark Steinberg.

“Tiger Woods ha tingut un accident automobilístic aquest matí a Califòrnia, en què ha patit múltiples lesions a les cames. Actualment es troba en cirurgia i els agraïm la seua privacitat i suport”, va assenyalar Steinberg en un comunicat.

D’acord amb el portaveu del Departament de Bombers del comtat de Los Angeles, Henry Narvaez, Woods es va fer lesions “de moderades a crítiques” en l’accident amb el seu vehicle, en el qual anava sol.

Segons aquesta font, “el conductor i l’únic ocupant va ser identificat com Eldrick Tiger Woods. “Woods va ser rescatat de l’accident amb les “mandíbules de vida [eines hidràuliques de rescat] pels bombers i parametges i després traslladat a un hospital local en ambulància per les seues ferides”, va detallar.

A l’hora de tancar l’edició, segons les últimes informacions, Tiger Woods es trobava “conscient” quan va ser rescatat i malgrat haver patit “fractures compostes”, les múltiples lesions no posen en perill la seua vida. Woods ha estat involucrat en diversos incidents automobilístics. El primer va ser el 2009 quan es va estavellar contra un arbre. Li va costar diversos acords de patrocini quan es va revelar que ingressaria en una clínica de rehabilitació per la seua suposada addicció a drogues.

tracking