SEGRE

DEPORTES

El City de Guardiola encarrila la classificació

Els jugadors del Manchester City celebren el primer gol, obra de Bernardo Silva.

Els jugadors del Manchester City celebren el primer gol, obra de Bernardo Silva.MARTON MONUS / DPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Granada i Vila-real intentaran fer valer avui els seus avantatges en els duels d’anada de setzens de la Lliga Europa amb el Nàpols i el Salzburg, respectivament, mentre que la Reial Societat buscarà acomiadar-se del torneig de la millor manera possible ja que necessita un miracle a Old Trafford. El conjunt granadí defensa a les 18.55 (Cuatro) el 2-0 contra un Nàpols que buscarà la remuntada al seu estadi.

Per la seua part, el Vila-real també compta avui (18.55, Movistar) amb un avantatge de dos gols (0-2) que defensarà jugant com a local. Finalment, la Reial Societat espera donar avui una bona imatge davant del United (21.00, Movistar) després del 0-4 dels anglesos de l’anada.

budapest

El Manchester City va aplanar ahir el camí cap als quarts de la Lliga de Campions després de mantenir la impecable ratxa al Puskas Arena, on es va imposar amb autoritat al Borussia Mönchengladbach alemany per 0-2. El comptador de triomfs

citizen ja voreja la vintena de victòries seguides. La dinovena va arribar en el retorn a l’assalt de la Champions amb una actuació solvent i autoritària, a la qual li va faltar segurament una millor recompensa en forma de gols, la millor notícia per als de Marco Rose, molt lluny d’aquell equip golejador de la fase de grups que va complicar les coses al Reial Madrid i a l’Inter. El duel vorejava la mitja hora quan una bona internada de Cancelo va trobar sense marca i sol un Bernardo Silva que va rematar de cap sense problemes el 0-1. Gabriel Jesús es va encarregar d’encarrilar l’accés del City amb el 0-2 als 64 minuts.

tracking