SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Madrid guanya contra deu

Sofert triomf d'un equip blanc ple de baixes davant d'un Atalanta que es va quedar en inferioritat al minut 17 per roja directa a Freuler || El francès Mendy va donar la victòria al minut 86

Varane disputa la pilota amb el jugador de l’Atalanta Toloi.

Varane disputa la pilota amb el jugador de l’Atalanta Toloi.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gran xut amb la cama dreta del francès Ferland Mendy a la recta final del partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions va donar el triomf al Reial Madrid davant de l’Atalanta a Bèrgam, en un partit en el qual va jugar 73 minuts amb un jugador més per l’expulsió amb targeta roja directa al centrecampista suís Remo Freuler.

Els intents d’un Reial Madrid ple de baixes, amb l’absència de nou futbolistes, van trobar el premi del gol a quatre minuts del final quan Mendy va inventar un tret amb la dreta des de la frontal. Va ser el premi a l’equip de Zinedine Zidane, que no guanyava un matx d’eliminatòries de la Lliga de Campions des del 13 de febrer del 2019 davant de l’Ajax. Mendy va ser el jugador clau del duel, al patir l’entrada a la vora de l’àrea al minut 17 del centrecampista suís Remo Freuler que va provocar la seua expulsió per roja directa i va condicionar el joc d’un equip ofensiu com l’Atalanta.

Per quart encontre consecutiu el Reial Madrid va deixar la porteria a zero i Thibaut Courtois no va rebre cap xut del rival. En la primera part s’hauria pogut avançar el conjunt espanyol amb un enorme cop de cap de Casemiro i a la segona, abans del gol, va perdonar dos ocasions Vinicius en una eliminatòria que encarrilen els de Zidane.

Davant del poder ofensiu i la verticalitat de l’Atalanta, que té segona millor davantera de la Serie A i és el màxim anotador de lliga en les últimes dos temporades, Zidane va apostar per Isco de fals nou per donar al seu equip més tècnica i densitat al centre del camp i intentar obrir espais a l’agressiva defensa rival.

El malagueny, que no era titular des del 20 de gener, el dia de l’eliminació de la Copa del Rei contra l’Alcoià, va interpretar positivament el pla de Zidane. Va tocar amb qualitat i va atreure la pressió dels defenses de Gasperini per premiar les incursions de Vinicius i d’un excel·lent Mendy. El Madrid es va apoderar de la pilota i va jugar amb qualitat, a l’espera que es donés l’ocasió per marcar.

tracking