SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes afronta avui un partit clau

Encuentra assegura que vèncer el Jairis és “molt important

Xavi Mendiburu durant l’últim partit al Barris Nord.

Xavi Mendiburu durant l’últim partit al Barris Nord.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pardinyes rep avui (18.30) al Barris Nord el Jairis d’Alcantarilla en un duel clau per definir el futur de l’equip de Gerard Encuentra al grup Est de la LEB Plata. El tècnic va definir ahir el partit com “el més important que hem jugat fins ara. Tots tenen la seua importància, però si guanyem podem despenjar un rival directe i aconseguir l’average”. Els groc-i-negres, amb un balanç de 8 triomfs i 10 derrotes, s’allunyarien dels llocs de play-out i podrien començar a mirar cap al play-off d’ascens.

Tanmateix, el conjunt d’Encuentra haurà d’afrontar avui el duel amb els murcians sense Zeke Moore, que ha deixat el club per motius personals, ni Knezevic, baixa per molèsties en un genoll. A més, Jordan Rogers continua readaptant-se després de reaparèixer en l’amistós contra el Peñas Osca del dia 18.

“Una de les claus serà ser ràpids en atac, ja que serem més petits sense Knezevic. Hem de convertir-nos en un rival incòmode”, va dir el tècnic lleidatà. El Jairis d’Alcantarilla és el cuer del grup, empatat amb el Tarragona amb un balanç de cinc triomfs i onze derrotes. Tanmateix, la seua plantilla ha tingut canvis significatius respecte a l’encontre de la primera volta, que va acabar amb victòria dels groc-i-negres per 66-70.

A més, el Pardinyes haurà d’acabar avui amb la dinàmica negativa com a local que l’ha llastat des de l’inici de la temporada. Els lleidatans només han aconseguit guanyar un partit al Barris Nord, el 12 de desembre contra el Prat. Els 6 restants van acabar amb victòria de l’equip visitant. Després de l’última derrota contra el Navarra, el tècnic del Pardinyes no trobava explicació a aquesta ratxa com a locals, més enllà de la no-presència d’aficionats a les grades.

tracking