SEGRE

ESPORTS

Laporta: "Aquests fets perjudiquen enormement la imatge i reputació del club"

Laporta: "Aquests fets perjudiquen enormement a la imatge i reputació del club"

Joan Laporta vol que també les seccions recuperin protagonisme.

Joan Laporta vol que també les seccions recuperin protagonisme.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident del FC Barcelona i ara candidat a la presidència Joan Laporta ha assegurat que respecta les actuacions judicials en el cas del 'Barça Gate', que han propiciat la detenció de l’expresident Josep Maria Bartomeu, i ha assegurat que això "perjudica enormement" la imatge de l’entitat.

"Lamentem profundament que s’hagin produït aquests fets que perjudiquen enormement la imatge i la reputació del nostre club", ha assegurat en declaracions facilitades per la seua candidatura 'Estimem el Barça'.

Laporta, davant dels fets que s’han produït aquest dilluns, amb registres a les oficines del club i la detenció de l’expresident Josep Maria Bartomeu i de tres càrrecs executius més, assegura que respecta les actuacions.

En aquest sentit, també assegura que té màxim respecte per la presumpció d’innocència dels afectats, entre ells Bartomeu. Laporta, president entre 2003 i 2010, aspira a ser elegit de nou en els comicis d’aquest diumenge 7 de març, en el qual competeix amb Víctor Font i Toni Freixa.

Un Toni Freixa que ha escrit a les seues xarxes socials, poc després de conèixer-se els registres i detencions: "Massa gent que vol fer mal al Barça. No ho permetrem. Mai caminaràs sol".

tracking