SEGRE

FUTBOL BARÇA

Els candidats lamenten el dany a l'entitat

“Aquests fets perjudiquen la imatge del nostre club”, va dir Laporta a Lleida

Gómez, al ser alliberat.

Gómez, al ser alliberat.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els candidats a la presidència del Barça, que aquest diumenge se sotmetran a la votació dels socis, es van mostrar cautelosos després de la detenció de Bartomeu i tres persones més vinculades amb el Barçagate, i van lamentar que la imatge del club quedi danyada.

“És cert que és molt perjudicial per a la imatge i reputació del Barça. En qualsevol cas des de la candidatura que encapçalo, mostrem màxim respecte per les actuacions judicials i policials i un màxim respecte també per a la presumpció d’innocència. I en aquest sentit, val a dir que lamentablement aquesta situació perjudica enormement la imatge i reputació del Barça”, va assenyalar Joan Laporta ahir en un acte de campanya a Lleida.

Freixa veu estrany que coincideixi amb la setmana d’eleccions i Font demana “acabar amb la corrupció”

Per la seua part, Toni Freixa va expressar en un vídeo que “el que ha de primar és la presumpció d’innocència i esperar quin és el resultat d’aquesta investigació, tenint molt clar que ja vam veure l’entrada de forces de seguretat al domicili d’un expresident, el senyor Rosell, al qual van ficar a la presó durant dos anys per després d’absoldre’l amb una sentència ferma”, i va admetre que “a tots ens crida l’atenció que coincideixi amb les eleccions”.

Més contundent es va mostrar Víctor Font. “Hem d’acabar totalment amb la corrupció i les corrupteles. Ens neutralitzen, maten la meritocràcia. És un dia molt trist per al barcelonisme. Portem molt de temps dient que el model de club que ha servit fins ara ja no serveix, és imprescindible fer un canvi, és imprescindible tenir un club que sigui molt més transparent, en el qual els òrgans de representació siguin realment independents de qui mana i que els mecanismes de control funcionin, només amb aquest canvi podrem assegurar que a partir d’ara aquestes situacions no es repeteixin”.

El club expressa “màxim respecte” pel procediment

El FC Barcelona va expressar el seu “màxim respecte pel procediment judicial en curs” i per la “presumpció d’innocència de les persones afectades” en el marc d’aquesta operació. El club blaugrana va emetre al migdia d’ahir un comunicat en relació amb l’entrada i escorcoll dels Mossos d’Esquadra a la seua seu en una operació en la qual també es va detenir l’expresident Josep Maria Bartomeu i tres persones més.

L’entitat blaugrana, que segons els Mossos va col·laborar en tot moment amb els agents que van fer els escorcolls, va assegurar que “ha ofert la seua plena col·laboració amb l’autoritat judicial i policial per aclarir els fets que són objecte d’aquesta investigació” i va afirmar que la “informació i la documentació requerides” pels agents es va limitar “estrictament” als fets relatius a aquest cas.

Gómez, al ser alliberat.

Gómez, al ser alliberat.EUROPA PRESS

tracking