SEGRE

CICLISME INSTAL·LACIONS

La Paeria cedeix la gestió del velòdrom al club que l'usa

Firmaran en breu i accelerarà la reforma, el cost de la qual assumirà l'Ekke

Una vista de l’estat actual del velòdrom del Camp d’Esports.

Una vista de l’estat actual del velòdrom del Camp d’Esports.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria i el Club Ciclista Terres de Lleida firmaran ben aviat el conveni de cessió de l'explotació del velòdrom, que va ser aprovat pel ple municipal el juliol del 2020. Aquest era un pas imprescindible perquè l'empresa propietària del gimnàs Ekke assumís el cost de la reforma de la deteriorada instal·lació de ciclisme en pista, amb un cost d'uns 100.000 euros, a canvi de l'ús de l'espai adjacent, tal com va informar aquest diari.

D'aquesta forma, la solució per al deteriorat velòdrom sembla estar cada vegada més a prop, després d'haver-se encallat en els últims mesos.

Les gestions per a la solució a una instal·lació esquerdada, amb herbes i plena de restes de botellons, les havia encarrilat ja l'anterior regidor d'Esports, Sergio González, que es mostrava esperançat el setembre passat que s'arribés a un acord per reparar la pista i escometre la tanca i els murs interiors, sempre sota la supervisió de la Paeria.

El successor de González, Ignasi Amor, ha mantingut diverses reunions amb les parts implicades. Segons va comentar aquest diari, és possible que en les pròximes setmanes es pugui firmar el conveni amb el CC Terres de Lleida, aprovat al juliol.

El president i entrenador del CC Terres de Lleida, Ramon Simó, es va mostrar esperançat que, per fi, després d'anys de reivindicacions, pugui escometre's la necessària reforma d'una instal·lació que dóna campions d'Espanya i de Catalunya i en la qual va fer els seus primers passos el doble bronze olímpic Sergi Escobar.

Per part de l'Ekke, el seu gerent, Pep Castarlenas, ja va reconèixer en el seu dia que existia una gran voluntat d'arribar a un acord que beneficiaria totes les parts i que ha estat ben acollit fins i tot entre els veïns de la zona.

Val a recordar que sota l'anterior govern municipal s'havia pressupostat, després de molts anys de reivindicacions sense trobar resposta per part dels ciclistes, condicionar la pista i tancar el recinte amb un cost d'uns 50.000 euros.

Tanmateix, tan sols es va adjudicar la tanca el juliol del 2019 per 12.500 euros, que no va arribar a col·locar-se al velòdrom sinó en una altra instal·lació esportiva.

tracking