Taules en el derbi lleidatà

Atlètic Lleida i Solsona empaten en un partit en el qual els porters van ser protagonistes i on al final es va acusar l'esforç després de molts mesos sense competir || Els locals, de menys a més

Una acció del partit entre l’Atlètic Lleida i el Solsona, que va resultar molt disputat.POL PUERTAS

Atlètic Lleida i Solsona van ser els primers equips lleidatans de Primera Catalana a competir en aquesta represa de la temporada i després de no jugar cap representant de Ponent la passada jornada per diverses circumstàncies. Va ser un matx disputat, en el qual es va evidenciar la falta de preparació i els molts mesos sense competir a causa de la pandèmia. Però els porters van ser dels més destacats del duel, la qual cosa indica que hi va haver ocasions per als dos blocs.

El Solsona va començar millor. Amb la base de l’equip de la passada temporada –al contrari que un Atlètic Lleida amb moltes cares noves– va disposar de la primera ocasió clara en el minut 14 mitjançant Alsina, que va desbaratar amb encert Domingo.

I dos minuts després Max Morell posava davant els visitants contra un Atlètic Lleida que començaria a estirar-se a partir del minut 20. Els de Cappont van disposar d’ocasions de gol a càrrec de Brezmes i Maikel, però sobretot van estar a punt d’empatar en una gran acció de Dani Pujol, que va cedir la pilota a Canadell i aquest va veure com s’avançava un defensa a la seua rematada (min.32). Abans d’arribar-se al descans encara tindria una altra bona oportunitat per marcar Maikel, fitxat recentment del Tàrrega, juntament amb Dani Vargas.

A la segona meitat va paretar més l’equip local, però el Solsona va continuar fent el seu joc. Molt disciplinat i ordenat, el conjunt de Joan Corominas hauria pogut ampliar diferències en el minut 51.

A partir de llavors, l’Atlètic Lleida va rondar més la porteria d’Agustín Mora. Vargas va obligar a lluir-se el porter visitant i el mateix Dani Vargas va ser objecte després d’un possible penal. En el minut 60 va arribar el gol de l’Atlètic Lleida. Nova jugada de perill de Vargas, que va obligar a una vegada més a esforçar-se el porter del Solsona, i Canadell, molt atent, enganxava el rebuig i col·locava la pilota sense pietat a la porteria rival (1-1). Ja no hi va haver més gols i tan sols va destacar en la recta final una falta llançada pel Solsona, que va sortir per sobre del travesser.

Ismael Mariani: “Podem dir que el resultat és just” El tècnic de l’Atlètic Lleida, Ismael Mariani, donava per bo l’empat. “Podem dir que ha estat just, encara que si algú ha tingut alguna ocasió més hem estat nosaltres. Ha estat un partit molt complicat davant d’un equip molt bregador que quan es posa al davant en el marcador costa molt perquè els agrada jugar al contraatac”, va explicar Mariani.