PIRAGÜISME ESLÀLOM

El Cadí guanya la Copa d'Espanya

Supera l'Atlètic Sant Sebastià en la segona jornada disputada a la Seu || Lleida firma un total de dotze podis

L’urgellenc Miquel Travé va ser el més ràpid en canoa.

L’urgellenc Miquel Travé va ser el més ràpid en canoa.NORBERT AGUILERA

El Cadí Canoe Kayak de la Seu d’Urgell va ser el gran triomfador de la segona jornada de la Copa d’Espanya d’eslàlom, la segona cita del qual s’ha disputat aquest cap de setmana al canal olímpic del Parc del Segre, que recuperava així la competició d’elit després de més d’un any inactiu per la pandèmia del coronavirus. El club urgellenc es va emportar el triomf per equips al totalitzar 1.712 punts, 106 més que el segon classificat, l’Atlètic Sant Sebastià, que va ser el guanyador dissabte. L’AE Pallars va acabar quarta.

La representació lleidatana va firmar ahir dotze podis, un més que en la jornada anterior, dels quals tres van ser victòries. Miquel Travé, que dissabte es va quedar fora dels llocs d’honor, va pujar aquesta vegada dalt de tot del podi en C1, davant de l’olímpic Ander Elosegi i del seu company al Cadí Pau Etxaniz, que ahir va firmar un doblet al ser també segon en K1, on només va ser superat per l’irundarra Joan Crespo. Les altres dos victòries lleidatanes les van aconseguir el juvenil Manel Contreras, que va guanyar en K1, i l’exolímpic Carles Juanmartí, vencedor de la categoria K1 veterans, en la qual Pau Clotet, de l’AE Pallars, va tornar a ser tercer.

No va poder repetir la victòria de dissabte Núria Vilarrubla, que es va haver de conformar amb la tercera posició després de penalitzar dos segons a la primera porta i uns altres dos en la catorzena que la van privar del triomf, que va ser per a la basca Miren Lazkano, amb la urgellenca Mònica Dòria segona. En caiac no va fallar la medallista olímpica Maialen Chourraut, davant de la pontsicana Laia Sorribes i la mateixa Dòria, que va firmar un doblet.

Finalment en juvenils, el Cadí va aconseguir dos podis més de la mà de Noemí Font, en K1, i de Marc Vicente, en C1, que van ser tercers.