SEGRE

DEPORTES

“Messi veu des de fa temps que l'equip va a més”

Koeman diu que l'equip va ser superior al PSG i que “l'actitud ha estat molt bona”

Messi, en una acció del partit d’ahir al camp del PSG.

Messi, en una acció del partit d’ahir al camp del PSG.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Barcelona, Ronald Koeman, va considerar al final del partit que el seu equip havia merescut “alguna cosa més”, ja que va ser superior al PSG i que la seua actitud “ha estat molt bona”, després de caure eliminats als vuitens de final de la Lliga de Campions al Parc dels Prínceps. També es va referir al fet que Messi “veu des de fa temps que l’equip va a més”, cosa que hauria de ser un argument per convèncer-lo que es quedi al club.

“Estem tristos per estar eliminats, que és el que sempre compta en el nostre esport, però amb una bona sensació perquè hem tingut possibilitats de posar-ho més complicat al nostre contrari. Hem fet una gran primera part en la qual crec que hem sigut superiors”, va explicar el tècnic neerlandès en declaracions a Movistar+.

Segons Koeman, el Barcelona va merèixer anar-se’n “almenys amb un 1-2 al descans i llavors tot hauria estat diferent”. A més, va admetre que el penal fallat per Leo Messi abans del descans, que hauria significat posar-se a dos gols de portar el partit a la pròrroga (el resultat de l’anada va ser 1-4), “és un moment important perquè és molt diferent, sobretot per al PSG, anar-se’n amb un 1-2 al descans”.

Koeman va apuntar que “són coses que passen i cal destacar l’actitud de l’equip”. I va explicar que el Barcelona va crear ahir “molt més que el PSG” al Camp Nou. La diferència, va dir, és que els parisencs van aconseguir “marcar quatre gols”. Preguntat per si la bona imatge donada pel Barcelona al Parc dels Prínceps pot ajudar que Messi vulgui seguir al club, Koeman va ser optimista: “En general, Leo veu des de fa bastant temps que l’equip va a més. Amb els canvis que hem fet i els joves que hem deixat entrar no crec que tingui dubtes sobre el futur d’aquest equip.”

Pedri, per la seua part, va lamentar l’eliminació europea davant del PSG d’un Mbappé que “té molt a millorar per arribar al nivell de Leo Messi”, encara que va reconèixer que el francès, amb qui es va canviar la samarreta, té “molt futur”. “Sabíem que teníem un resultat molt dolent de l’anada. Vam fer un partit molt bo, pensàvem que es podia remuntar, el penal és un pal, però l’hem tingut a prop”, va afegir.

“Hem patit molt a la primera part. Psicològicament ha estat una prova per al grup. Hem respost bé a la segona part, amb cara més competitiva”, va dir Mauricio Pochettino, tècnic del PSG.

“És una pena, hem fet un gran partit” Antoine Griezmann va dir: “Crec que hem donat una bona imatge, hem fet un gran partit i hem tingut moltes ocasions en el primer temps, quatre de clares, és una pena que no les hàgim ficat. En la segona part ja ens ha costat més.” Va considerar que el penal fallat per Messi no va ser el culpable de l’eliminació: “No ha estat perquè no ha ficat el penal, hem tingut tres mà a mà que hem fallat. Ni l’afició ni nosaltres no mereixem anar-nos-en tan aviat.”

Suspesa una reunió per Messi La Cadena SER va informar que el pare de Messi, Jorge Messi, va suspendre una reunió prevista a la casa de Julio Iglesias a la República Dominicana, per parlar del futur de Messi a París si fitxava pel PSG.

Leo Messi, elegit esportista de la dècada Leo Messi va dir que sentia “orgull i felicitat” per haver estat elegit com el millor esportista argentí de la dècada (2010-2019) per la Fundación Konex. Messi va enviar un missatge d’agraïment per vídeo després de rebre el Konex de Brillante, un guardó que abans van rebre Diego Maradona (1990), la tenista Gabriela Sabatini (2000) i el basquetbolista Emanuel Ginóbili (2010).

tracking