SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida canvia d'objectiu

El Força Lleida apunta a la primera plaça del grup de permanència, que dona accés al play off, després de perdre a Osca || “Va ser cruel i injust”, diu Aranzana

Canvi d'objectiu

Canvi d'objectiuSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida ha hagut de canviar d’objectiu després de la polèmica derrota de divendres en la pista del Peñas Huesca, on els àrbitres van arrabassar a l’equip de Gustavo Aranzana la possibilitat d’entrar en la fase d’ascens. Lluitarà en el grup de permanència per una primera plaça de suculenta recompensa, la d’entrar directament en els play offs d’ascens a la Lliga ACB.

En aquest sentit, el derbi davant del Girona, que arribarà 45 hores després del duel a Osca i 47 abans de clausurar la primera fase en el Barris Nord davant el Canoe, pren encara més rellevància. Ja no serveix per estar en la fase d’ascens, però serà determinant en la baralla pel primer lloc del grup de permanència.

“L’equip està ara tocat i trist, perquè vam fer un tremend esforç, un gran partit dins de les circumstàncies. En vam donar més del màxim.

Arribem al final ‘tocats’ de cames i d’aire, i va ser cruel i injust perquè a les dos últimes accions no ens xiulen unes faltes clares. Però cal girar full i pensar que queda molt i que hi ha uns objectius que igual de bonics”, va dir ahir Aranzana després de la injusta derrota a Osca.

Tampoc no estaran en el partit i demà se sotmetran a un altre test de cara el duel|dol de dimarts

“Cal plantejar-se l’objectiu d’entrar en el play off. És el que hem parlat amb tots els jugadors. En aquest sentit, tenim un partit clau contra Girona, que en la primera volta va ser molt superior. Hem d’estar concentrats i no cometre errors per tirar aquest partit endavant i recuperar-nos anímicament del cop de divendres”, va afegir el tècnic.

L’ICG Força Lleida, igual com a Osca, tampoc no podrà comptar avui amb Lucas N’Guessan i Mirza Bulic, que segueixen en aïllament després de donar positiu per Covid en l’últim test. El club els sotmetrà a una altra prova demà per determinar si estaran dimarts davant del Canoe. Davant els madrilenys, Aranzana no podrà comptar amb Carrera i Manuel per normativa.

L’equip obrirà la segona fase a Ourense o tindrà jornada de descans L’ICG Força Lleida sabrà avui, després del partit davant del Girona, el seu full de ruta en la fase de permanència. Si la FEB respecta la seua normativa en la confecció dels seus calendaris –tot és possible a les oficines de la Federació–, l’equip que aconsegueixi la sisena posició en el grup B descansarà la pròxima jornada, mentre que el setè visitarà la pista de l’Ourense.

La FEB hauria de fer públic el calendari la propera setmana. En aquesta fase de permanència de la LEB Or, el primer classificat després que els 9 equips sumin 16 partits disputats jugarà el play off d’ascens a la Lliga ACB.

En canvi, els quatre últims classificats es veuran abocats a la LEB Plata.

Canvi d'objectiu

Canvi d'objectiuSEGRE

Canvi d'objectiu

Canvi d'objectiuSEGRE

Canvi d'objectiu

Canvi d'objectiuSEGRE

Canvi d'objectiu

Canvi d'objectiuSEGRE

tracking