SEGRE

MOTOCICLISME MUNDIAL MOTOGP

Márquez roda amb una moto GP i apunta a Qatar

El de Cervera fa un altre pas en la recuperació amb vistes al primer Gran Premi

Márquez, ahir a Montmeló amb la rèplica de MotoGP amb la qual va rodar per provar el seu estat físic.

Márquez, ahir a Montmeló amb la rèplica de MotoGP amb la qual va rodar per provar el seu estat físic.REPSOL HONDA TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà de MotoGP Marc Márquez (Repsol Honda Team) va muntar ahir una rèplica de moto GP al Circuit de Barcelona-Catalunya per fer un pas més cap a la recuperació i la tornada al campionat, amb vistes a poder debutar en el primer Gran Premi de Qatar. El de Cervera va pujar a una Honda RC213V-S, de 999 cc, moto de carrera valorada en més de 200.000 euros i inspirada en la seua màquina de moto GP, el més semblant a la seua moto de curses.

La cita inaugural de MotoGP serà a finals de mes, amb aquesta primera carrera al circuit de Losail el 28 de març, i Marc Márquez esgota les seues opcions per ser apte per córrer. “Dia de test a Montmeló amb l’RC213V-S! #stepbystep”, va escriure Márquez a les seues xarxes, al costat d’un vídeo en el qual se’l veia rodar en el traçat català amb aquesta moto rèplica d’una antiga moto GP.

“Feia temps que no gaudia tant”, va dir el lleidatà després de la seua llarga inactivitat des del juliol

“Feia temps que no gaudia tant”, va dir després també en xarxes socials el vuit vegades campió mundial, ansiós per tornar al Mundial després de la seua llarga inactivitat. D’aquesta manera, com va assenyalar el Repsol Honda Team, la “recuperació continua” i el de Cervera, després de provar primer una minimoto, ja ha pilotat una muntura ben similar a la que portaria a Qatar en cas de poder obrir el campionat.

“No descarto estar en la primera cursa, però tampoc asseguro res perquè en una recuperació hi ha alts i baixos”, va dir el pilot dilluns després d’arribar precisament procedent de Qatar per ser vacunat del coronavirus. El lleidatà ja va rebre divendres el vistiplau dels metges per poder començar a entrenar-se més fort per la bona recuperació de l’espatlla dreta després de la tercera operació a què es va haver de sotmetre després de fracturar-se’l a Jerez al juliol.

El seu germà presentarà dilluns el documental ‘Yo soy Àlex’ El pilot lleidatà de MotoGP Àlex Márquez, doble campió del món de motociclisme (Moto3 i Moto2), presentarà dilluns vinent, 22 de març, un documental titulat Yo soy Àlex, amb què busca explicar al major nombre de joves els valors d’esforç, constància i superació que han de prevaler en l’esport.

D’altra banda, aquests i molts altres valors serveixen d’inspiració no només a les noves generacions del món del motor, sinó a milers de joves i no tan joves, especialment en moments tan complexos com els actuals i que s’han d’afrontar en l’alta competició. Aquest missatge és el que busca comunicar el documental Yo soy Àlex, preparat per la firma asseguradora Allianz al costat del campió mundial de Moto3 el 2014 i Moto2 el 2019. 

tracking