SEGRE

INSTITUCIONS ESPORT DE BASE

Jaume Sanuy, elegit president del Consell Esportiu del Segrià

L'alcalde d'Albatàrrec substitueix, després d'unes polèmiques eleccions, Josep Ramon Vidal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Sanuy, alcalde d’Albatàrrec, és el nou president del Consell Esportiu del Segrià, càrrec en què succeeix Josep Ramon Vidal, que ha estat al capdavant d’aquesta institució els últims tretze anys. Els onze membres de la Comissió Directiva del Consell Esportiu del Segrià van votar ahir Sanuy com a nou president, per sis vots a cinc, la qual cosa posava fi a un llarg i polèmic procés electoral. La data de les eleccions va patir dos ajornaments i Sanuy va arribar a acusar Vidal d’entorpir el procés.

“Estem molt contents perquè l’esforç de tots ha tingut èxit, després de tot el que s’ha hagut de lluitar i els obstacles que hi ha hagut”, explicava ahir Sanuy. “Ara prepararem la primera reunió de l’equip directiu i el primer que farem és veure com està a nivell econòmic el Consell Esportiu del Segrià i veure quins projectes hi ha en marxa”, va afegir.

Sense eleccions en aquesta institució des del 2008, el procés electoral va necessitar fins i tot un desempat, ja que a les eleccions que es van celebrar el 20 de març, en què van votar 51 de les 96 entitats que tenien dret a fer-ho, van sortir elegits deu dels onze membres de la Comissió Directiva i hi va haver un triple empat per al membre número onze. Entre els tres empatats hi va haver una nova votació, en la qual es va completar la Comissió.

En la votació d’ahir, el ja expresident, Joan Ramon Vidal, va obtenir cinc vots de representants escolars, mentre que Sanuy en va obtenir sis, els tres representants d’ajuntaments (Lleida, Albatàrrec i Rosselló), el del representant de les federacions esportives, el del Consell Comarcal i el sisè dels representants escolars. “Volem donar un impuls a l’esport escolar al Segrià i que hi participin totes les poblacions de la comarca”, va afegir Sanuy.

tracking