Victòria important del Força Lleida

Amb minuts brillants, els de Gustavo Aranzana van aconseguir emportar-se el partit per 14 punts

Mirza Bulic va ser un dels líders de la reacció del Força Lleida en la segona part

Mirza BulicPol Puertas

El Força Lleida suma una victòria molt important en la lluita per la permanència en la LEB Or després de tombar a Melilla per 94-81 en el Barris Nord.

Els de Gustavo Aranzana, amb moments de molt bon bàsquet, van aconseguir mantenir el control del partit malgrat els intents de reacció del conjunt de Melilla. Després d'un primer quart molt igualat (17-17), els de negre aconseguien emportar-se per la mínima el segon parcial que els permetia marxar als vestuaris amb un lleuger avantatge en el marcador, 42-40.

Després del descans el guió ha canviat. Carrera, fins al moment amb 7 punts, i Bulic, amb 3, van prendre les regnes de l'equip per a liderar la reacció d'un Força Lleida que, per moments, anava sentenciant el partit. Potser pel desgast o per la relaxació de veure's amb marges de 10 punts en el marcador, els homes de Gustavo Aranzana es van anar relaxant permetent a Melilla recuperar les seves opcions. El tercer quart va acabar 67-59, però el Força Lleida ja tenia a Bulic (8 faltes rebudes) i, sobretot, a Carrera (15 punts) actius per a l'últim assalt.

En el quart període els locals van ser molt superiors. Van arribar a posar-se a 17 punts de diferència. Tan sols en els minuts finals els de Gustavo Aranzana van tornar a posar la tensió entre els aficionats del Barris Nord quan es van relaxar i van permetre, de nou, que Melilla s'acostés en el marcador.

Així i tot, el Força Lleida no va veure perillar el partit en aquest últim quart que va acabar amb victòria local i amb el average de 18 punts a favor seu per al partit de tornada.