El Lleida Llista goleja el cuer (6-0) i se situa a 3 punts de la quarta plaça

El Lleida Llista ha golejat aquest migdia al pavelló de Bell-Lloc al cuer i ja descendit Mataró (6-0), amb la qual cosa manté les seues aspiracions a la quarta plaça, que dona accés a l’Eurolliga. L’equip entrenat per Albert Folguera suma 48 punts després d’aquesta victòria, a només tres del Reus. El partit ha tingut poca història i ha demostrat la diferència existent en la classificació. Els locals ja tenien el partit encarrilat al descans, al qual han arribat guanyant per 2-0 gràcies als gols d’Oriol Vives i Jepi Selva. Lluny d’aixecar el peu de l’accelerador, el Llista ha acabat golejant el seu rival en una segona part en la qual un dels joves de l’equip, Sergi Duch, ha tingut un gran protagonisme en marcar dos dels gols, mentre que Andreu Tomàs i de nou Oriol Vives han firmat els altres dos. Ara, els d’Albert Folguera hauran d’afrontar una prova més dura en la pròxima jornada, ja que visitaran al Voltregà, que ocupa la sisena posició de la taula.