SEGRE

ESPORTS

Guardiola: 'No és esport si no importa si perds, la Superlliga no és esport'

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, s’ha mostrat contrari a la creació d’aquesta Superlliga de futbol

Pep Guardiola, entrenador del City, organitzarà un campus a Rialp del 27 de juny al 10 de juliol.

Pep Guardiola, entrenador del City, organitzarà un campus a Rialp del 27 de juny al 10 de juliol.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, s’ha mostrat contrari a la creació d’aquesta Superlliga de futbol en la qual el seu club és un dels dotze fundadors, juntament amb Chelsea, Arsenal, Manchester United i Tottenham, de la Premier, ja que considera que "no és esport".

"L’esport no és esport quan la relació entre esforç i èxit, entre esforç i recompensa, no existeix. No és esport alguna cosa on l’èxit està garantit, i on no importa si perds", va assegurar en roda de premsa.

Malgrat que el City forma part d’aquesta dotzena de clubs fundadors de la qual seria una nova competició europea de clubs, al marge de la Lliga de Campions de la UEFA, el seu entrenador es va mostrar en contra d’ella, almenys, en els termes actuals.

"Es tracta que aquests clubs han estat elegits, no sé per quina raó, per competir en aquesta hipotètica competició en el futur. Jo vull la millor competició, el més fort possible, especialment per a la Premier League", va apel·lar.

"No és just quan un equip lluita i lluita, arriba a dalt de tot i no pot competir en una competició perquè l’èxit està garantit només per a uns quants clubs. Ara mateix, sento això. No sé si això canviarà, i si 4-5 equips podran anar a aquesta competició. Però, què passarà per als que no facin una bona temporada i estiguin sempre allà? Això no és esport, és una altra cosa", va sentenciar.

tracking