SEGRE

ESPORTS

El Bayern confirma la marxa del Javi Martínez en acabar temporada

EFE/EPA/KAI PFAFFENBACH/Archivo

El Bayern confirma la marxa del Javi Martínez en acabar temporada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bayern Múnich va confirmar aquest dimarts que l’espanyol Javi Martínez deixarà el club al final de la temporada, quan el navarrès acaba el seu contracte amb l’equip alemany al qual va arribar en la temporada 2012/2013.

"He viscut aquest club, he donat tot per ell i soc feliç per tots els títols que aconseguim junts. El Bayern i els seus seguidors estaran sempre al meu cor. Moltes gràcies. Danke schön. Servus. Ens veurem", va dir el jugador a través de la pàgina web del club.

Del costat del club, el president del Consell Directiu, Karl-Heinz Rummenigge, va recordar l’arribada del navarrès al club per una suma rècord de 40 milions d’euros.

"Va ser una decisió difícil quan fitxem Javi Martínez per 40 milions d’euros, una suma que llavors trencava tots els records per a nosaltres", va dir Rummenigge.

"La decisió va ser completament encertada. Javi li va aportar molta qualitat a l’equip i humanament sempre va ser meravellós", va agregar.

Javi Martínez va guanyar des d’aleshores amb el Bayern en vuit ocasions la Bundesliga, va per a la novena, i en dos ocasions -2013 i 2020- el triplet a l’aconseguir també la Lliga de Campions i la Copa d’Alemanya.

"Javi Martínez sempre tindrà un lloc especial en la història d’aquest club", va dir el president Herbert Hainer.

Segons Hainer, Javi Martínez és "una d’aquestes personalitats que deixen clar el que defensa el FC Bayern".

L’exporter Oliver Kahn, membre del Consell Directiu i successor designat de Rummenigge al capdavant del mateix, va dir que "Javi va ser durant nou anys un pilar clau del nostre equip que tingut èxits històrics en aquell temps".

"Fins ara cada any campió alemany, dos vegades el triple, dos gols decisius a la supercopa europea. Moltes gràcies Javi", va dir Kahn.

El director esportiu, Hasan Salihamidzic, va afirmar que "el balanç d’èxits de Javi és gairebé incomparable, justament en els grans partits, començant per la final de la Lliga de Campions de 2013, va ser un jugador que va marcar la diferència".

tracking