SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

L'Espanyol és de Primera

Recupera la categoria un any després al sumar un punt a Saragossa || “Hem pujat per feina, no per pressupost”, assegura Moreno

Vicente Moreno, tècnic de l’Espanyol, és mantejat pels futbolistes de l’equip.

Vicente Moreno, tècnic de l’Espanyol, és mantejat pels futbolistes de l’equip.LALIGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espanyol va segellar la tornada a la Lliga només deu mesos després del dolorós descens a Segona gràcies a l’empat d’ahir contra el Saragossa (0-0). L’equip que dirigeix Vicente Moreno ha estat el dominador de la categoria, tot i que encara no és campió, i va fer bons els pronòstics que el catalogaven com el favorit per ascendir.

Després d’empatar a La Romareda, l’Espanyol va aconseguir els 12 punts d’avantatge sobre l’Almeria a falta de 4 jornades. “Hem sentit molt a parlar sobre el pressupost, però ja hem vist que no sempre s’ascendeix amb el més alt.

Hem ascendit per la feina. Ha estat dur, encara que ara siguem molt feliços.

Ens n’alegrem per l’afició, perquè és un club que ha d’estar a Primera”, va assenyalar Moreno. El xiulet final a Saragossa va ser un alliberament per als blanc-i-blaus, que han acumulat 16 jornades sense perdre i set victòries en els nou últims duels, unes xifres que van tenir el seu premi a falta gairebé d’un mes per acabar la Lliga.

L’Espanyol no va necessitar ahir el seu màxim golejador, Raúl de Tomás, que no va jugar després d’haver donat positiu per Covid uns dies abans, però ha estat una de les claus de la temporada..

tracking