SEGRE

POLIESPORTIU INSTAL·LACIONS

Una empresa lleidatana farà un pavelló per a París 2024

IASO també treballa en les obres de remodelació del Santiago Bernabéu

Paco Cerdà, durant la visita ahir a l’empresa lleidatana IASO.

Paco Cerdà, durant la visita ahir a l’empresa lleidatana IASO.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La instal·lació que acollirà les competicions dels esports d’arts marcials als Jocs Olímpics de París 2024 tindrà accent lleidatà. La firma IASO s’ocuparà del muntatge exterior de la instal·lació que acollirà les competicions de judo i taekwondo en els Jocs vinents, després dels de Tòquio, i que estarà ubicada en un lloc emblemàtic de la capital francesa, al costat de la Torre Eiffel. Paco Cerdà, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de la Paeria, va visitar ahir les instal·lacions d’aquesta empresa lleidatana i es va reunir amb Roberto Llovera, gerent de l’empresa, i Carme Llovera, adjunta a la gerència.

La de París no serà la primera instal·lació esportiva en què participi IASO, ja que també ha estat la responsable del muntatge de tota l’arquitectura tèxtil dels estadis de San Mamés, a Bilbao, i de l’Aliance Arena de Niça. De la mateixa manera, l’empresa lleidatana participa també en la remodelació que s’està efectuant a l’estadi Santiago Bernabéu, on juga el Reial Madrid.

“Són treballs que es duen a terme des de la nostra divisió d’arquitectura tèxtil”, va explicar Carme Llovera, que, amb referència a les obres del Bernabéu, que s’estan executant en aquests moments, va excusar donar detalls de la participació de l’empresa perquè “tenim firmat un contracte de confidencialitat”.

La visita de Cerdà a aquesta empresa lleidatana forma part de la ronda de reunions que el regidor té amb els agents de promoció econòmica de Lleida, que la Paeria vol implicar en els plans de reactivació econòmica post-Covid-19 de la ciutat. El regidor va destacar que “és una empresa que ha fet un canvi de gerència i la família Llovera està molt implicada en la ciutat i en el territori. És una firma amb més de 300 treballadors”, va valorar.

Així doncs, sobre la faceta esportiva de l’empresa va dir que “ens han ensenyat el que estan fent i el que ja han fet en estadis de futbol de la importància de San Mamés i l’Aliance Arena de Niça. El fet que estiguin treballant en les obres de remodelació del Santiago Bernabéu i també en una instal·lació per als Jocs Olímpics de París demostra que estem parlant d’una empresa que és capdavantera a escala internacional”.

tracking