SEGRE

MOTOCICLISME

L’australià Miller guanya sota la pluja i Marc Márquez cau dos vegades i abandona a Le Mans

El seu germà Àlex acaba sisè i el francès Fabio Quartararo és el nou líder de MotoGP

L'australià Miller guanya sota la pluja i Marc Márquez cau dos vegades i abandona a Le Mans

L'australià Miller guanya sota la pluja i Marc Márquez cau dos vegades i abandona a Le MansREPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot australià Jack Miller (Ducati) ha aconseguit aquest diumenge una gran victòria sota la pluja en la cursa de MotoGP del Gran Premi de França, cinquena prova del Mundial de motociclisme, per davant dels francesos Johann Zarco (Ducati) i Fabio Quartararo (Yamaha), que malgrat no poder defensar la seua posició de pole és el nou líder de la categoria reina. Una prova en la qual el lleidatà Marc Márquez ha caigut dos vegades i ha hagut d’abandonar. El seu germà Àlex (Profunda) ha acabat sisè.

L’amenaça del 'flag to flag' es va materialitzar en la quarta volta, quan ha començat a ploure amb força a Le Mans, i els equips han hagut de preparar les motos de pluja. El vigent campió de la categoria, Joan Mir (Suzuki), no ha aconseguit arribar a boxes després de patir una caiguda.

El primer en sortir de garatges amb moto nova ha estat Marc Márquez (Repsol Honda), que ha apretat amb 'slicks' abans del canvi i que ha començat a exhibir la seua destresa en mullat. Per darrere d’ell ha saltat Quartararo, mentre Àlex Rins (Suzuki) se n’anava a terra amb configuració de pluja. Per primera vegada després d’una aturada de nou mesos i tres operacions d’húmer, el de Cervera s'ha posat líder de la prova, però ha despertat del somni a falta de 19 voltes; el lleidatà ha perdut el control de la seua moto i se’n ha anat a la grava en el revolt 14, dient adeu a totes les seues opcions; ha continuat corrent, però ha abandonat després de patir una segona caiguda a nou girs per al final.

tracking