SEGRE

Luis Suárez salva el liderat de l'Atlètic després de remuntar

Els blanc-i-vermells es jugaran la Lliga en l’última jornada amb el Reial Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic de Madrid, gràcies a una remuntada agònica davant de l’Osasuna (2-1) culminada per l’exbarcelonista Luis Suárez, i el Reial Madrid, gràcies a un gol gairebé sense voler de Nacho Fernández que li va donar el triomf a Bilbao, contra l’Athletic (0-1), es jugaran el títol de LaLiga Santander 2022/21 en l’última jornada.

L’Atlètic, que es podia proclamar campió ahir si guanyava i no ho feia el Reial Madrid, va patir, però va acabar triomfant com a premi a tot el seu esforç, al contratemps del gol del croat Budimir (m.75), després de disposar de multitud d’ocasions, de xocar davant de Sergio Herrera i els pals i que se li anul·lessin dos gols per fora de joc.

Se li havia torçat el panorama de forma tremenda al quadre blanc-i-vermell, però aquest esperit i confiança en si mateix li va reportar la remuntada en l’últim tram del partit. Una gran passada del lusità Joao Félix va acabar amb un magnífic gol del brasiler Renan Lodi (m. 82) i Luis Suárez, que havia tingut una desena d’ocasions, va trobar la recompensa a la seua insistència als 88 minuts per retenir el liderat, encara que no va poder respirar l’Atlètic fins al xiulet final.

LaLiga segueix, com la definiria Simeone, a la zona Suárez, amb l’Atlètic com a referència amb dos punts d’avantatge sobre el Reial Madrid, que, de nou assolat per les baixes, va fer els deures gràcies a una diana de Nacho Fernández.

L’Atlètic visitarà el Valladolid, que s’hi jugarà la salvació, i el Reial Madrid rebrà el Vilareal, que lluita per entrar a la Lliga Europa, la final de la qual davant del Manchester United disputarà tres dies més tard.

Els jugadors de l'Atlético celebren eufòrics el gol de Luis Suárez que els donava la victòria.

Luis Suárez salva el lideratge de l'Atlético després de remuntar

tracking