SEGRE

FUTBOL INSTITUCIONS

“La feina de la Catalana no compta amb l'aval dels clubs”

Una plataforma impulsa una moció de censura a l'FCF

Adolfo Borgoñó, ahir a Lleida.

Adolfo Borgoñó, ahir a Lleida.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una plataforma que inclou clubs de tot Catalunya, "Per una FCF dels Clubs", impulsa una moció de censura contra l’actual president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras.

El seu cap visible és Adolfo Borgoñó (Barcelona, 19-7-1970), president de la UE Castelldefels, que ahir va visitar Lleida, on va mantenir reunions amb alguns presidents.

Borgoñó afirma que “les decisions que ha pres l’FCF estan allunyades de la realitat dels clubs”

“Estem recollint suports i explicant per què ho fem de cara a la pròxima assemblea”, va explicar. “Volem portar uns punts que considerem importants a l’assemblea, per a la qual cosa necessitem el 10 per cent del cens, 120 dels 1.200 clubs que hi ha a Catalunya. I per a la moció de censura el tall és el 15 per cent i nosaltres volem portar tres-cents suports”, afegeix. “Amb això volem dir a la cúpula de l’FCF que la feina que estan fent no compta amb l’aval dels clubs i que se n’han d’anar”.

El fet que els clubs es veiessin forçats a tornar a competir va ser el detonant perquè naixés aquesta plataforma.

“Hi havia maneres de tornar a la competició molt més raonables que la que ells van elegir. Han apostat per competir com si no passés res. I això no pot ser, perquè no és la realitat. En el futbol base, per exemple, han posat la qüestió econòmica al davant del concepte formatiu. I als equips amateurs, molts jugadors han tingut por de portar el virus a la casa on viuen amb els pares”, va explicar en aquest sentit.

Pel que fa als contactes amb els clubs, Borgoñó diu que s’ha sorprès que “tenint en compte la diversitat de clubs que hi ha a Catalunya, tots coincideixen que s’han sentit deixats de la mà de Déu. Les decisions que ha pres aquesta cúpula de l’FCF estan totalment allunyades de la realitat que vivim en els clubs”.

tracking