HOQUEI ?PLAY-OFF? D?ASCENS A OK LLIGA

Victòria heroica de l'Alpicat a la pròrroga per forçar el tercer partit

Una acció del partit d’ahir entre l’Alpicat i el Voltregà.

A l’Alpicat només li valia guanyar per continuar mantenint les opcions d’ascendir a l’OK Lliga i les jugadores de Miquel Serret no van fallar a casa (3-2). La victòria va ser agònica. Malgrat firmar una molt bona primera meitat, el lluminós al descans era curt (1-0) i el desgast físic del primer període es va notar.

Les osonenques van capgirar el marcador amb dos gols molt seguits però les locals van enviar el duel a la pròrroga. Al temps afegit, amb l’empenta de l’afició, Arantxa González va marcar el tercer quan faltaven 40 segons però encara va tocar patir.

El Voltregà va topar amb el pal i les lleidatanes van celebrar una victòria que manté viu el somni de l’ascens a una OK Lliga que ja té guanyadores, el Palau de Plegamans. El tercer i definitiu partit entre Voltregà i Alpicat es juga avui a les 13.30, a Sant Hipòlit de Voltregà.