SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Projecte del Lleida Esportiu per millorar i habilitar el camp Annex

Comptaria amb dos camps amb gespa artificial i alliberaria d'hores Gardeny

Projecte del Lleida per millorar i habilitar l'Annex

Projecte del Lleida per millorar i habilitar l'AnnexSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ja té a punt el projecte per reformar i habilitar, per a la competició i els entrenaments, el camp Annex que hi ha davant del Camp d’Esports. El club té previst presentar-lo la setmana vinent a la Paeria i està disposat a participar econòmicament en el projecte, la primera fase del qual té un pressupost de 346.131 euros.

“Estem disposats a implicar-nos i posar-hi diners”, confirmava ahir el president, Albert Esteve, que ja va avançar en la roda de premsa del passat dia 24 de maig que estava treballant en aquest projecte amb el format d’una inversió publicoprivada. Club i Paeria ja han tingut contactes i està prevista una altra reunió de cara a la setmana que ve.

“Sense una instal·lació com aquesta no es pot fer res”, va afegir Esteve, que veu en el desenvolupament del futbol formatiu un dels punts forts del nou projecte. “Tota la base podria treballar a l’Annex, juntament amb algunes hores a Gardeny, encara que amb aquest camp utilitzaríem moltes menys hores en aquesta instal·lació”, va afegir el president, que va descartar tornar a utilitzar el camp de Magraners.

“Traslladaríem a l’Annex equips que entrenen a Gardeny”, va insistir el president. El projecte està centrat en el canvi de gespa natural que hi ha ara per un de gespa artificial de nova generació, així com la sectorització d’una de les parts adjacents entre l’Annex i el Camp d’Esports amb la finalitat d’habilitar-lo per a la competició.

En una primera fase, a més del canvi de gespa, es farien els arranjaments necessaris per a l’aigua, la instal·lació elèctrica i terreny per possibilitar la instal·lació d’un camp de futbol 7, al costat del de futbol 11. Igualment s’instal·laria enllumenat a base de leds de baix consum i la col·locació de xarxes protectores per evitar que les pilotes puguin sortir del recinte.

tracking