SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Un equip lleidatà, tercer en l'Ultra Clean Marathon

L’equip lleidatà que va participar en la carrera.

L’equip lleidatà que va participar en la carrera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Córrer mentre es recullen residus abandonats als espais naturals. En això consisteix aquest repte esportiu i ambiental, la carrera solidària Ultra Clean Marathon, en la qual aquest any va participar l’equip lleidatà Consciència pel Planeta, que es va classificar en tercera posició i va recollir un total de 40 quilos de residus durant els seixanta quilòmetres de carrera.

En total, hi va haver 217 participants, dividits en 25 equips, que van recollir prop de mil quilos de residus, des de Terrassa fins a les platges de Barcelona, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

L’equip lleidatà constava de cinc integrants i pertanyien a Osmon. L’ONG Osmon (Organització Social pel Món), fundada a Lleida l’any 2018, és un projecte sense ànim de lucre dedicat a la reforestació, neteja del planeta i conscienciació de les persones.

Els corredors van anar recollint residus que van trobar durant la ruta per l’entorn natural i els podien deixar en els diferents punts d’avituallament. La carrera es va fer en la modalitat de relleus, encara que alguns esportistes es van atrevir a córrer els seixanta quilòmetres d’aquesta Ultra Clean Marathon.

La carrera va partir ahir al matí des de Terrassa, va passar per Rubí, Sant Cugat, el Parc Natural de Collserola, el riu Besòs fins a arribar a les platges de Barcelona.

tracking