Una acció del partit d’ahir entre el Tàrrega i el Solsona.

Una acció del partit d’ahir entre el Tàrrega i el Solsona.X. SANTESMASSES

El Solsona va superar ahir a domicili un Tàrrega que un encontre més va patir per la manca d’encert de cara a porteria (1-3). Va ser un matx obert fins al final, amb els de la capital de l’Urgell llançats a buscar l’empat fins que Joel va sentenciar amb el tercer gol visitant ja al temps afegit.

Amb aquest resultat, el Solsona confirma matemàticament la quarta posició final quan falta una jornada per acabar la competició. Per la seua part, el Tàrrega, que encadena onze partits sense guanyar i que va marcar finalment després de 596 minuts de sequera golejadora, arriba a la darrera jornada penúltim, amb 14 punts, i ja sense possibilitats de sortir de la zona de descens.

El partit d’ahir va ser una còpia dels últims del Tàrrega. Així, ja al minut 4, el Solsona es va avançar amb un gol de Joel.

A més, al minut 12 arribava la segona diana dels visitants després d’una sèrie de rebots a l’àrea blaugrana. El Tàrrega va tenir opcions per retallar el desavantatge, la més clara al minut 40 quan un defensa del Solsona va treure una pilota des de la mateixa línia de gol.

Després de la pausa, Issey va donar esperances al Tàrrega amb l’1-2, que va iniciar la reacció de l’equip. Tot i així, quan semblava que el duel era més a prop de l’empat, va arribar la sentència del Solsona, al 95 de Joel.

A l’acabar el partit, Edu Berrocal es va mostrar trist per la confirmació del descens. “Estem tristos, decebuts i enfonsats, esperàvem poder arribar vius a l’últim partit”, va explicar.

Quant a l’encontre, el tècnic es va mostrar crític amb l’equip. “El partit l’hem entregat nosaltres entrant malament i despertant-nos tard”, va concloure.