SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça començarà la pretemporada el 12 de juliol sense internacionals

Per la disputa d'Eurocopa i Copa Amèrica

Messi, durant un partit amb la selecció argentina.

Messi, durant un partit amb la selecció argentina.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del FC Barcelona arrancarà la temporada 2021-22 el 9 de juliol, quan els jugadors començaran a passar els preceptius reconeixements mèdics, que duraran dos dies, abans de començar a exercitar-se, el 12 de juliol, sobre el camp d’entrenament de la Ciudad Esportiva Joan Gamper.

Aquesta nova pretemporada estarà condicionada per la disputa de la Copa Amèrica i l’Eurocopa, que conclouran el 10 i 11 de juliol, respectivament. Per tant, els jugadors blaugrana que participin en els dos tornejos es reincorporaran setmanes més tard als entrenaments de l’equip. D’aquesta manera, la pretemporada recupera el tradicional calendari d’estiu, després que fa un any, amb motiu de la crisi del coronavirus, la campanya 2019-20 acabés a mitjans d’agost i la pretemporada 2020-21 arranqués molt més tard del que és habitual.

Argentina va malgastar un 0-2 i li va empatar Colòmbia en les eliminatòries d’accés al Mundial

En les properes setmanes, el club blaugrana acabarà de perfilar l’agenda de partits amistosos que disputarà el Barça durant la seua preparació, que inclourà el Trofeu Joan Gamper.

D’altra banda, la selecció argentina es va deixar dos punts a Barranquilla a l’empatar amb Colòmbia (2-2) en partit de les eliminatòries de classificació per al Mundial de Qatar el 2022. L’equip albiceleste, liderat per Leo Messi, es va avançar en el marcador a la primera meitat del matx, però Colòmbia va aconseguir un agònic empat en el temps afegit.

D’altra banda, els trenta-dos respiradors que han estat donats a Rosario per la Fundació Leo Messi es troben immobilitzats a l’aeroport de la seua ciutat natal des de fa deu mesos, segons va assegurar ahir el director d’aquesta terminal.

“Regalar Suárez em va semblar d’acudit” Jordi Alba va dir ahir a la SER que espera que Leo Messi acabi renovant i també es va referir a la sortida de Luis Suárez a l’Atlètic de Madrid: “Em sembla d’acudit, és un jugador que ens havia donat moltíssim i es va regalar a un rival directe, que després a més guanya la Lliga.”

Multa de 25 milions als clubs anglesos Els sis clubs anglesos inscrits inicialment a la Superlliga europea de futbol han acordat pagar una multa conjunta de 22 milions de lliures (25,5 milions d’euros) a la Premier, després de retirar-se d’un projecte en què encara segueixen embarcats el Reial Madrid, el FC Barcelona i la Juventus, segons va informar ahir la cadena Sky.

tracking