SEGRE

HOQUEI PATINS COPA DEL REI

El Llista es pren el seu debut a la Copa “com una final”

Folguera demana als jugadors concentració i paciència avui contra el Caldes

La plantilla llistada, minuts abans d’agafar ahir a la tarda l’avió a l’aeroport del Prat.

La plantilla llistada, minuts abans d’agafar ahir a la tarda l’avió a l’aeroport del Prat.LLISTA BLAVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava busca aquest migdia (13.00/Esport3) a la Corunya el bitllet per a les semifinals de la Copa del Rei davant del Caldes, un duel que sembla igualat i al qual els lleidatans arriben amb la moral alta després de golejar el Liceo en l’última jornada de Lliga i disposats a donar la sorpresa. “Es palpa que ens hi juguem alguna cosa, que hi ha ganes de competir i que, malgrat que no som professionals d’aquest esport, actuem com si ho fóssim. Afrontarem una competició en un ambient molt il·lusionant”, afirmava Albert Folguera hores abans d’agafar l’avió que els anava a traslladar a terres gallegues.

El tècnic preveu un partit igualat, encara que reconeix que la pressió la té el Caldes. “Ells compten amb una plantilla més llarga que nosaltres, ja que en cada partit han de descartar un jugador, i allà tenen avantatge, però a un partit queda minimitzat.

Podem guanyar o perdre, però estic segur que serem allà fins al final. No descarto res, però la pressió no la tenim nosaltres sinó ells, que són els favorits, per això són caps de sèrie i nosaltres no”, va apuntar el tècnic, que s’espera “un partit intens, com una final, en el qual els petits detalls poden marcar diferències.

Pel que hem vist durant la Lliga, tot indica que serà de pocs gols, però sobretot serà viu fins al final. Serà difícil que un dels dos se’n vagi en el marcador, crec que fins al final estarem els dos amb opcions de victòria”.

Folguera, que reconeix que l’equip arriba ben preparat a la seua primera gran cita del mes de juny, sobretot després de poder-se entrenar sobre parquet a Alpicat i Mollerussa, creu que “el que marqui primer tindrà molt de guanyat, perquè així han estat els nostres enfrontaments aquest any amb ells, però hi pot haver molts factors. Els àrbitres acostumen a xiular diferent que a la Lliga, molt més meticulosos, i espero que això no succeeixi perquè el que faran és adulterar el joc”, va apuntar. No obstant, va demanar als seus homes la màxima concentració.

“Cal estar molt mentalitzats i tenir molta paciència, tant si anem davant en el marcador com darrere. No perdre els papers per anar un o dos gols darrere”, va afegir Folguera.

tracking