SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Gabri: “Volem gent amb fam i implicada”

El tècnic del Lleida assumeix que l'únic objectiu és pujar a la Primera RFEF

Gabri i Escoda ahir al Camp d’Esports.

Gabri i Escoda ahir al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou tècnic del Lleida Esportiu, Gabri García, va dir ahir durant la seua presentació que l’únic objectiu que s’ha marcat el club és ascendir a la Primera RFEF, que hi haurà una “revolució” a la plantilla amb molts joves i “gent amb fam i implicada”, i que intentarà adaptar el model de proposta de joc atractiu que va aprendre dels seus anys al Barça com a jugador i després en els seus inicis com a entrenador.

Gabri, que va comparèixer juntament amb el director d’operacions Gerard Escoda, ha firmat per 3 anys més un d’opcional. Va dir que va acceptar sense dubtar l’oferta del Lleida perquè “sempre he cregut que és un dels clubs importants del país per la seua identitat, la seua història i la ciutat, i crec que el Camp d’Esports s’adapta molt bé al meu treball”.

Va ser taxatiu a l’assegurar que els jugadors que incorporin “hauran de ser gent amb fam i ambició, implicats. El que vingui amb dubtes, no ens servirà”. En aquest sentit, va intervenir Escoda i va dir que si fitxen algun veterà “haurà de ser un veterà exemplar. Busquem futbolistes que la rebentin, però sobretot persones. El que es desmarxi, clatellada”, va afegir de forma explícita.

Gabri va prosseguir amb el discurs sobre el seu model de joc i de quines característiques vol dotar el Lleida. “Intentaré donar una personalitat a l’equip que és el que he viscut tota la meua vida al Barça. El futbol va de resultats, però si un equip té identitat arriben els resultats. Els meus equips han de ser protagonistes en cada partit, molt pressionants i assumint riscos. Tenim clar que l’únic objectiu és pujar. Si no som ambiciosos, no ho aconseguirem.”

Va assegurar que es pren el projecte “com un repte personal com he fet sempre. En un club com el Lleida és difícil no motivar-se”, va agregar. Gabri també es va referir a l’afició. “És una part important i ens ha de fer confiança, però nosaltres també l’hem de convèncer perquè vagi al Camp d’Esports. Prometo que treballaré al màxim per fer una proposta atractiva. És el moment de recuperar-los.”

La plantilla començarà la pretemporada el 12 de juliol

Gerard Escoda i Gabri van anunciar que, en principi, la data d’inici de pretemporada de la plantilla serà el 12 de juliol. No obstant, es van afanyar a matisar que encara estan pendents de conèixer quan començarà la nova RFEF, així com tots els detalls de la competició de la qual ha transcendit fins ara ben poc.

També van comentar que està per decidir l’staff tècnic que acompanyarà Gabri, sense descartar que pugui seguir algun ajudant que va tenir Molo aquesta temporada.

Escoda, a preguntes d’un periodista, va descartar rotundament que hi pogués haver alguna renúncia entre els clubs de Primera RFEF per si en aquest cas hi tingués accés el Lleida. També va dir que de moment no hi ha res tancat pel que fa a fitxatges de jugadors. 

tracking