SEGRE

TENIS ROLAND GARROS

Djokovic remunta i deixa Nadal fora de la final de París

El balear va guanyar el primer set però va acabar perdent.

El balear va guanyar el primer set però va acabar perdent.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal no disputarà demà la final de Roland Garros al caure ahir en semifinals davant el serbi Novak Djokovic per 3-6, 6-3, 7-6 (4) i 6-2, en quatre hores i 11 minuts. És la tercera derrota que encaixa el balear a París en 108 duels, la segona a mans del serbi, número 1 del món, l’únic que ha aconseguit vèncer-lo a l’argila francesa, juntament amb el suec Robin Soderling.

Nadal, 13 vegades campió de l’Obert de França, va donar la vida per defensar el seu territori, però Nole es va quedar la reedició de l’última final per aspirar a la seua segona Copa dels Mosqueters, després de la conquerida el 2016. Un partit històric, que va esquivar fins i tot el toc de queda com a mesura contra el coronavirus, que dona l’opció a Djokovic per al seu dinovè gran, pels 20 del balear i de Roger Federer.

El jugador de Belgrad es mesurarà en la final al grec Stefanos Tsitsipas, que hores abans havia aconseguit la primera classificació de la seua carrera per a una final d’un Grand Slam, al derrotar en semifinals l’alemany Alexander Zverev per 6-3, 6-3, 4-6, 4-6 i 6-3, en 3 hores i 37 minuts. L’hel·lè, el primer de la seua nacionalitat a disputar la final d’un gran, serà el finalista més jove des d’Andy Murray en l’Obert d’Austràlia del 2010 i el més jove a París des de Rafa Nadal el 2008.

tracking